Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
No kicsit ismerkedtem a Gigabyte GA-MA69G-S3H lappal. BIOS rev. F2
Az első tapasztalatok amik talán említést érdemelnek:
1. memóriát nem tudom visszaosztani, mert a visszaosztás utáni első újraindításkor lesípol egyből a lap (A-data Vitesta EE 800+). Tuning nélküli, csak memó viszaosztáskor is ezt csinálja. CMOS reset segít ilyenkor.
2. CMOS reset után belépve a BIOS-ba legelőször csak simán Save and Exit -et érdemes csinálni és utána újra belépve megtenni a megfelelő beállításokat, mert a legelső belépés/mentés alkalmával nem jegyezi meg az elvégzett módosításokat
3. BIOS-ban kikapcsolt alaplapi hangvezérlő esetén is megtalálható XP-ben egy ismeretlen PCI-Device, amit Everest segítségével ''PCI eszköz ATI RS690(M) Chipset - High Definition Audio Controller'' -ként sikerült azonosítani (Audigy hangkarit használok)
4. megtörtént az első DVD írás is, aminek a minőségét szerettem volna visszaellenőrizni Nero CD/DVD Speed 4.7.5.0 progival, de a lemezminőség ellenőrzés eljut 3%-ig és ott szépen pihen a folyamat. A különleges lemez minőség résznél szintén hasonló a felállás. Átviteli sebességteszt hiba nélkül lefut. DvdInfo progi viszont probléma nélkül elvégzi a minőségellenőrzést. A DVD író BenQ DW1655 (BCIB FW-el). Kábel cserét próbáltam, de nem segített a 40eres kábel sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Hobby rádiós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Autóhifi
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest