- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ilyen lett az Epomaker visszafogott árú billentyűzete
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
No kicsit ismerkedtem a Gigabyte GA-MA69G-S3H lappal. BIOS rev. F2
Az első tapasztalatok amik talán említést érdemelnek:
1. memóriát nem tudom visszaosztani, mert a visszaosztás utáni első újraindításkor lesípol egyből a lap (A-data Vitesta EE 800+). Tuning nélküli, csak memó viszaosztáskor is ezt csinálja. CMOS reset segít ilyenkor.
2. CMOS reset után belépve a BIOS-ba legelőször csak simán Save and Exit -et érdemes csinálni és utána újra belépve megtenni a megfelelő beállításokat, mert a legelső belépés/mentés alkalmával nem jegyezi meg az elvégzett módosításokat
3. BIOS-ban kikapcsolt alaplapi hangvezérlő esetén is megtalálható XP-ben egy ismeretlen PCI-Device, amit Everest segítségével ''PCI eszköz ATI RS690(M) Chipset - High Definition Audio Controller'' -ként sikerült azonosítani (Audigy hangkarit használok)
4. megtörtént az első DVD írás is, aminek a minőségét szerettem volna visszaellenőrizni Nero CD/DVD Speed 4.7.5.0 progival, de a lemezminőség ellenőrzés eljut 3%-ig és ott szépen pihen a folyamat. A különleges lemez minőség résznél szintén hasonló a felállás. Átviteli sebességteszt hiba nélkül lefut. DvdInfo progi viszont probléma nélkül elvégzi a minőségellenőrzést. A DVD író BenQ DW1655 (BCIB FW-el). Kábel cserét próbáltam, de nem segített a 40eres kábel sem
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest