- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Billentyűzet gondom van
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- ASUS ROG AZOTH "kiégés"
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
No kicsit ismerkedtem a Gigabyte GA-MA69G-S3H lappal. BIOS rev. F2
Az első tapasztalatok amik talán említést érdemelnek:
1. memóriát nem tudom visszaosztani, mert a visszaosztás utáni első újraindításkor lesípol egyből a lap (A-data Vitesta EE 800+). Tuning nélküli, csak memó viszaosztáskor is ezt csinálja. CMOS reset segít ilyenkor.
2. CMOS reset után belépve a BIOS-ba legelőször csak simán Save and Exit -et érdemes csinálni és utána újra belépve megtenni a megfelelő beállításokat, mert a legelső belépés/mentés alkalmával nem jegyezi meg az elvégzett módosításokat
3. BIOS-ban kikapcsolt alaplapi hangvezérlő esetén is megtalálható XP-ben egy ismeretlen PCI-Device, amit Everest segítségével ''PCI eszköz ATI RS690(M) Chipset - High Definition Audio Controller'' -ként sikerült azonosítani (Audigy hangkarit használok)
4. megtörtént az első DVD írás is, aminek a minőségét szerettem volna visszaellenőrizni Nero CD/DVD Speed 4.7.5.0 progival, de a lemezminőség ellenőrzés eljut 3%-ig és ott szépen pihen a folyamat. A különleges lemez minőség résznél szintén hasonló a felállás. Átviteli sebességteszt hiba nélkül lefut. DvdInfo progi viszont probléma nélkül elvégzi a minőségellenőrzést. A DVD író BenQ DW1655 (BCIB FW-el). Kábel cserét próbáltam, de nem segített a 40eres kábel sem
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest