- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Proport
csendes tag
:)) :)) :)) :)) :)) :))
-
Proport
csendes tag
Koszi a segitsegeket! Vegul a Titan CU5TB mellett tortem landzsat. Abit NF7-S v2.0, Barton 2500+, vmint 1 Twin MOS 512 MB DDR CL 2.0 memoriaval karoltve fogom hasznalni. Remelem a 3ds Max 5 betoltodesere nem kell varnom 5-10 masodpercet. Ja, es a procim akkor legyen 55 C°-os, amikor a hazam kemenceben tarolom.
-
Proport
csendes tag
Hello Mindenki, kellemes vasarnapot! :))
Arra lennek kivancsi, hogy szerintetek a kovetkezo hutok kozul melyik hut a legjobban, ill. ha sorba kellene allitani oket, csak a hutes tekinteteben (zajszint nem erdekes), mi lenne a sorrend?
Esetleg ha az itt felsoroltak kozul van hutotok, akkor a tapasztalatokra is kivancsi lennek. Foleg az erdekelne, hogy huzamosabb maximalis terheles mellett (pl. 3dsMax rendereles) mennyi a max. homerseklet?
A hutok:
CoolerMaster HAC V81
CoolerMaster Aero 7
Coolink Cool U2VS
ThermalTake Volcano 9 CoolMod
Titan D5TB5 CU35
Titan CU5TB
Vantec VA4 C7040
De meg mindig varom a javaslatokat ujabb tipusokra is 4.5-5E korul! -
Proport
csendes tag
A Coolermaster Aero 7 mennyibe kerul?
-
Proport
csendes tag
Max 13E-ert milyen hazak vannak meg? (400 W-os tappal)
Cimek is erdekelnek! -
Proport
csendes tag
GlacialTech Igloo 2500 Pro-m van most 1.7-es procihoz, es egyaltalan nem vagyok megelegedve vele, ugyhogy Igloo reszemrol kilove. //En balga amikor a FridgeRockot lecserélém az Igloo-ra! :C
A hazakban nem vagyok nagyon jaratos, ezert erdekel, hogy mi a problema a Mercuryval? Csak azert mert tappal egyutt 17-et er, es most 13-ert meg tudnam szerezni (a tapot kulon veszem hozza - az magaban 8-10E Ft).
13-tol viszont semmikeppen nem fogok tobbet kolteni hazra.
Ha lehet gyorsan valaszoljatok, mert hetfon vagy kedden megyek erte. -
Proport
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #3 üzenetére
En is Coolink U2VS-t akartam eloszor, de az AMD a Coolink-ot mar nem tamogatja hivatalosan, igy hat ha vmi oknal fogva megserulne a proci akkor...:O
-
Proport
csendes tag
AMD 2500+ Barton-hoz 4.5-5 ezerert szeretnek hutot! Ajanlatokat varok. Fo szempont, h. jol hutson, 35-40 dB zaj meg elmegy:(! Mercury Eros hazba lesz, 400 W-os tappal! Es ha mar a hazra is kitertem, szeretnek arrol is velemenyt hallani, mivel meg nem vettem meg (igaz mar megrendeltem). Ja, a haz ezzel a tappal 13E. Elore is koszi a velemenyeket!
Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest