Hirdetés
Aktív témák
-
Mista Boller
tag
A procim ugyanebbol a szeriabol valo, 9x200-ig nem kellett feszt emelnem sem. Korulbelul 2300 kornyeken fuj ki. Nem akarom a sotet oldalt kepviselni es megsuttetni a procid, de szerintem probalkozz egy lightos feszemelessel. Mondjuk 1.7-1.75 max.
-
MasOyama
őstag
Nekem itt nem jön be semmi. Mármint semmi hasznos...
-
MasOyama
őstag
Namost azért, mert van mikor brutális dolgokat lehet vele csinálni, és van mikor semmit nem enged. PL: 220*8 Simán megy. Aztán van mikor 190*8-on nem megy. A memet kizárom, mert az le lett tesztelve, nameg legnagyobb időzítésen járattam. De mondjuk volt, hogy izzadt 460MHz!-én a 400MHz-s samsung+Hyix ram. Szóval van itt pár teszt, és az 1700+ olyan értékekre húzták fel, aminek én a közelébe sem tudok menni. PL: 200*10. Nekem nem megy 200*8 fölé. :(
-
MasOyama
őstag
Szóval van egy ilyen 1700+ - os procim, de nem tudom, hogy ez e az a legendásan tuningolható széria e. Egyáltalán ez milyen? A széria a mag?
Adatai:
AXDA 1700DUT3C
JIUHB
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PLC programozás
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest