Legfrissebb anyagok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyB
csendes tag
bocs a figyelmetlenségért, csak beledumáltam olyan témába amihez nem értek... a lényeg amit ki akartam fejezni hogy szerintem (tapasztalat nincs) az A64 jobban szereti a páros ramokat... nem tudom milyen az alaplapok működési elve, meg az A64be épitett mem. vezérlőt se én csináltam, szal totál nem értek hozzá, de ami biztos nekem az asus alaplapom nem szerette ha páratlan volt a ram benne... egyébként A64 csak 939-es van (a többi egy rakás.... szerintem)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest