Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• whYz

őstag

válasz romeozor #155 üzenetére

Nekem csak KF2-om van, de az oprendszere nagyon hasonlo (volt). Ami nagyon rossz ebben, hogy ugy van kihegyezve, hogy csak amazonos appokat tudj hasznalni, semmi gmail vagy chrome, persze ra lehet hackelni ha akarod, de az megint szivas. A gyari bongeszo nem egy szuper valami, az app store ures, hasznalhato dolgot nem nagyon talalsz benne.
    A konyvesboltja csak angol konyveket tartalmaz es ha te szeretnel ra magyart rakni, akkor megint jon a szivas, hogy ganyolni kell vele. Felrakhatsz mondjuk egy aldikot, letoltod az apk-t, vagy mukodik vagy nem, persze az ilyen magyar konyveket mar nem fogja megtalalni rendesen az oprendszer es nem rakja ki latvanyosan a boritojukat.

Ha bongeszni emailezni is szeretnel akkor az e-ink kilove, mert ezeket a funciokat csak nehezen tudja ellatni.

A Kindle Fire csak akkor celhardver ha csak amazonos konyvet olvasol es a silk browsert akarod hasznalni. Szerintem semmikepp nem olyan kellemes mondjuk mint egy nexus 7, ahol te dontod el, hogy milyen konyvolvasot, bongeszot, emailt szeretenel hasznalni. Konyvolvasok minden oprendszeren vannak, tehat megtalalod a WP-n vagy az iOS-on is.

Nem tudom hasznaltal e mar e-ink kijelzot, vagy szoktal e olvasni lcd-n, de az e-ink sokkal kellemesebb olvasasra a szemnek. Nekem megvan a sima kindle 5 meg anyumnak a paperwhite es tapasztalatbol mondom, ha olvasasra kell akkor felejtsd el az lcd-t.

Új hozzászólás Aktív témák