Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
válasz
romeozor
üzenetére
Nekem csak KF2-om van, de az oprendszere nagyon hasonlo (volt). Ami nagyon rossz ebben, hogy ugy van kihegyezve, hogy csak amazonos appokat tudj hasznalni, semmi gmail vagy chrome, persze ra lehet hackelni ha akarod, de az megint szivas. A gyari bongeszo nem egy szuper valami, az app store ures, hasznalhato dolgot nem nagyon talalsz benne.
A konyvesboltja csak angol konyveket tartalmaz es ha te szeretnel ra magyart rakni, akkor megint jon a szivas, hogy ganyolni kell vele. Felrakhatsz mondjuk egy aldikot, letoltod az apk-t, vagy mukodik vagy nem, persze az ilyen magyar konyveket mar nem fogja megtalalni rendesen az oprendszer es nem rakja ki latvanyosan a boritojukat.Ha bongeszni emailezni is szeretnel akkor az e-ink kilove, mert ezeket a funciokat csak nehezen tudja ellatni.
A Kindle Fire csak akkor celhardver ha csak amazonos konyvet olvasol es a silk browsert akarod hasznalni. Szerintem semmikepp nem olyan kellemes mondjuk mint egy nexus 7, ahol te dontod el, hogy milyen konyvolvasot, bongeszot, emailt szeretenel hasznalni. Konyvolvasok minden oprendszeren vannak, tehat megtalalod a WP-n vagy az iOS-on is.
Nem tudom hasznaltal e mar e-ink kijelzot, vagy szoktal e olvasni lcd-n, de az e-ink sokkal kellemesebb olvasasra a szemnek. Nekem megvan a sima kindle 5 meg anyumnak a paperwhite es tapasztalatbol mondom, ha olvasasra kell akkor felejtsd el az lcd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest