- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
romeozor
csendes tag
Kösz.
Az első postomat már nem akartam tovább hizlalni, ezért azt már nem írtam le, hogy Androidékat hátrahagynám.
Világos, hogy a Kindle Fire HDX oprendszere is Android alapú, de ez mégis közelebb van egy céleszközhöz. Nem célom játszani, gyökérkönyvtárakat turkálni, 270 alkalmazást letölteni, folyamatokat analizálni, lakást kifesteni, világot megmenteni. Viszont azért minimális "okos" funkcionalitásról sem mondanék le mint pl. böngészés, email olvasás vagy mittomén (inkább legyen és ne használjam, mint kelljen és ne legyen meg a lehetőség). Ez kizárja az e-ink modelleket (?).
Van hands-on tapasztalatod a HDX oprendszerével? Nekem az egy darab megnézett youtube review adta bölcsességgel nem tűnt ki semmi, ami kifejezetten rossz lenne. A termékértékelésekben sem olvastam hajmeresztőt, de azok ugye angol vásárlók, nem feltétlenül tükrözik a magyar környezeti viszonyokat.
Igazából a vásárlás, pontosabban a nem-vásárlás döntését Amazon eldöntötte helyettem, mivel lejárt a termék akciója (199 gbp). Talán majd legközelebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motoros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Hat év csend után alfa teszt indulásával tér vissza a State of Decay 3
- További aktív témák...
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest