Hirdetés
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- RAM topik
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
Anubis126
üzenetére
haat en ezt a regisztralast nem egeszen igy hasznalom, evek ota veszek haveroknak is mar sticket, siman kilepek a sajat accountombol (vagy ugye be sem lepek, mivel nem kotom vasarlaskor hozza a sajatomhoz), csak siman belepek a hasznalo accountjaval, nemreg adtam el 2db-t is mert kicsit sok lett itthon mikor megerkezett a max, azok idegen szemelyekhez kerultek, kileptem a sticken az accountombol es odaatam aki megvette, semmit nem regisztralgatttam amazaono, most csekkoltam a linket es csak azok vannam az accountomhoz kotve ami itthon (es a szukebb csaladban az en nevemen van), szoval en nem ertem ezt a hokuszpokuszt, kilpesz belepsz stickkel az meg intezi a regisztraciot, szerintem,
FING: kodi halozati csatlakozas, nem dnla, nem nfs, sem afs, problad ki a zeroconfot, jopar eve volt hasonlo gondom kodi-nas komboval, ugy emlkeeim szerint mukodott, fizalj ip-ket es nezz ra a wifi csatornakra is ha surun lakott kornyeken laksz (ertsd tarsashaz
-fixald azt is, segithet
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
-fixald azt is, segithet
gyűrű