- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuFFo
tag
Üdv! Vettem egy Firestick 4k-t (a Netflix miatt) és vettem hozzá egy usb Y kábelt amivel pendrive-ról rendben ment a lejátszás, egészen 2 héttel ezelőttig, amikor is már nem ismert fel 1 pendrájvot sem. Keresgéltem a neten, de valódi megoldást nem találtam. Valaki belefutott már ebbe a hibába vagy csak én vagyok hülye? A másik, hogy nem volt már lelkierőm a hálózattal baszkódni, a wi-fit beállítottam rajta, csináltam egy megosztott könyvtárat de azt sem látja. Valószínűleg user error, de nincs valahol egy egészen szájbarágós leírás ahol egy ilyen vén szar mint én csak végigmegy és lesz hálózat, mert a csajok nagyon komoly retorziókkal fenyegetnek itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest