Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nfsu17

veterán

válasz GoodSpeed #10081 üzenetére

Honnan vetted?

eMag

Illetve azt írtad, hogy eredeti töltővel kezdted használni, miért cserélted le a gyári töltőt?

3 oka volt

1. eszméletlen gagyi undormány az az US-EU átalakító amit adtak hozzá (mondjuk ez nem az amazon hibája, sőt, máshonnan nézve az eMag nagyon rendes volt, hogy gondolt erre és adtak hozzá...ettől még a tényen nem változtat, hogy irtó gagyi.

2. 5V1A tápom volt más is itthon, miért ne alapon kipróbáltam. Nem változtatott semmin.

3. Mivel a stickre valami 5,25V van ráírva (fejből írom már), ezért erre fogtam, hogy lehet még a gyári is kevés neki. Mondjuk az azért meredek lett volna, hogy az amazon nem megfelelő tápot mellékelne hozzá és egy 3rdparty táppal meg jó lenne.
    Mint írtam, 1 óra f1 (1080i50) után random jöttek a rebootok. A végén már 15 perc alatt volt kettő. Az erősebb táppal is teszteltem egy 20 percet, addig jó volt.
    Lement az f1 (úgyahogy) néznék YT videót, az meg már döcög. Tök mindegy, hogy volt-e frekiváltás, vagy nem.
    De erről írtam egy csomót akkor mikor szóba hoztam, most nem írnám le újra.

De röviden:
    Teljesen úgy kezdtem el használni, ahogy kell. Minden gyári alkatrészével.
    Előtte utánaolvastam, hogy megy majd fel a Kodi, Smarttube, stb, ezeket sikerült (nem nagy mérgelődés árán) is feltenni.
    Aztán elkezdtem használni tesztelni és kb 3-4 videó után már ki is derült, hogy ez itt nem lesz oké. Aztán elkezdtem állítgatni a menüben a dolgokat, tévén nem nagyon volt mit, mert elég régi és amúgy is mindig minden javítót offra teszek, és még mindig nem volt jó.
    Rátettem a belsőre a tesztfájlokat, hátha a wifi nem oké. Nem lett jobb.
    Factory reseteltem > nem lett jó.
    Azóta jött még pár update rá > nem jó

Volt olyan napállás, amikor egyik videó jó volt, másik nem. És fordítva.
    Tehát valamennyi tesztvideó, vagy app már produkált olyat, hogy volt. Nem egyszerre minden, csak külön külön.
    Volt hogy a 4k60 sample vajsimán lement. Két óra múlva meg már nem.

hogy már itt is megjelent a töltőt nem adnak mellé trend, eMAG-nő is sok ilyen Amazon Fire TV Stick van.

Egyedül az alzán láttam ezt a kiírást, hogy nem adnak hozzá, eMag adott hozzá. (úgy értem, nem szedte ki a dobozból)

Bónusz: :D

Csomószor, mikor a kodi frekiváltás után visszaállt, akkor a kép így "elvágódott".
    Ez nem screenshot a tévémről, nem csináltam róla, mert már csak röhögtem rajta kínomban. :)) (20.5 nexus is, 21.2 omega is). Gyári kodi oldalról töltve az apk-t.
    Valahogy így nézett ki (saját szerkesztés)
    (semmi más app nem csinált ilyet)
    De hogy jó hír is legyen Nektek. :C

A stick már az easyboxban pihen.

Új hozzászólás Aktív témák