Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
Érdeklődnék azoktól akik már rendeltek a brit amazontól, hogy ha minden termék van raktáron amit rendeltem(zenei CD-k) akkor kb. mennyi idő alatt ér ide a csomag és a postás fogja hozni vagy esetleg valamelyik csomagszállító(DHL, UPS, GLS)?
Előre is köszi aki válaszol. -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
sarasota123
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, hogy megnézted, amazon.co.uk-vel már 2 napja levelezek, de nem voltak képesek erre, hogy ezt ilyen egyszerűen leírják ahogy te, viszont a legdurvább, hogy felső határa sincs ennek a postaköltségnek, tehát ha rendelsz mondjuk 30 zenei CD-t akkor 30 x 1,79=53,7GBP(mai árfolyamon cca. 20.000Ft), ami azért valljuk be, hogy nagyon sok, pláne úgy, hogy már 10 éve EU tagok vagyunk, és azt se nagyon értem, hogy pl. Ausztriába miért 0,49GBP ugyanez az érték amikor távolságra nagyjából ugyanannyi Angliából a posta, árban azonban mégis nekik csak harmadát kell fizetni(sajna ez is azt mutatja, hogy a szemükben még mindig egy volt kommunista ország vagyunk).
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
sarasota123
üzenetére
Sajna mielőtt kiírná a szállítási díjjal együtti végösszeget előtte kéri a bankkártya adatokat, addig nem enged tovább, ezért is kérdezem itt, hogy rendelt-e már valaki a brit amazon-tól zenei CD-ket, mert weboldalon a Delivery rates-nél Magyarországra elvileg minden CD után 1,79GBP fizetendő, tehát ha mondjuk 26 CD-t rendelnék akkor 26x1,79=46,54GBP(cca. 17000Ft) lenne, amit egy kicsit sokallok, hiszen elvileg mi is EU tagok vagyunk, de elnézve, hogy Lengyelországba pl. ennek a harmadáért szállítanak azért elég szomorú.
-
Daywalkerke
aktív tag
amazon.co.uk oldalról való rendelésnél van valami felső(max) limitje a postaköltségnek, vagy ha 15 zenei CD-t rendelek akkor 15 x 1.79 GBP?
Mert e szerint az árlista szerint nem teljesen világos:Amazon.co.uk Standard Delivery - Europe 3 (GBP)
és mitől függ, hogy Per Item vagy Per Delivery árat alkalmazzák?
-
Daywalkerke
aktív tag
szerintem a brit amazon ha magyar címet adsz meg kézbesítési címnek a magyar ÁFA-val számol mert amikor rányomok,hogy fizetés a végösszeg kb. +7%-al lesz több,ennyi a különbség a brit és magyar ÁFA között,de a legszomorúbb,hogy bár állítólag 10 éve EU tag Magyarország mégis magyar postai címre nem lehet több dolgot pl. Microsoft Surface-t rendelni
-
Daywalkerke
aktív tag
Hi Mindenki! egy ismerősöm szeretne rendelni a brit(amazon.co.uk) oldalról, és én segítek ebben neki, de még mivel sosem rendeltem onnan és most kezdtem el a Help rovatot olvasni egy kérdés merült fel bennem, mégpedig ezzel kapcsolatban:
Ezek szerint ha Magyarországra rendelek cuccot akkor az amazon.co.uk weboldalon megadott árra még +27% ÁFA rájön, vagy hogyan van ez?
Ezen kívül még szerintetek a német vagy a brit amazon-ról érdemesebb rendelni? Mert árakat nézve a német picivel drágább.
Köszi előre is aki segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest