Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellukx
tag
Sziasztok!
Visszaküldtem egy terméket az amazonhoz és 9-én meg is kapták, mert a dpd követésén látható, hogy sikeres kézbesítés. A tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy kb. mennyi az átfutási idő, mire kapok tőlük visszajelzést a termékkel kapcsolatosan?
-
cellukx
tag
-
cellukx
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rendeltem 1 hete egy billentyűzetet, de sajnos az egyik gombja nem jó. Vissza szeretném küldeni. Ehhez meg is találtam az amazon.co.uk felületén a visszaküldés gombot, ahol leírtam röviden a megjegyzésbe, hogy mi a gondom vele. Kaptam emailt is, amely tartalmazza a kinyomtatandó és a csomagra ragasztandó vonalkódokat..stb. Még azt is írták, hogy a postaköltséget majd visszautalják. Meg van minden eredeti csomagolása, így abban vissza is tudom küldeni.
Az lenne a kérdésem, hogy a tapasztalatok szerint, kivel érdemes visszaküldetnem? Általában mennyi idő mire visszakapom a pénzemet, vagy kell máshol is jeleznem? UPS hozta Angliából.
Bocs, ha már sokadjára teszem fel ezt a kérdést, de eddig nem kellett amazonhoz visszaküldenem csomagot és nem szeretnék hülyeséget csinálni.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD FX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Napelem
- További aktív témák...
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest