Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos fejegységek
- ASUS notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoszmester
tag
ldave és Hunner, köszi a válaszokat!
Még egy kérdésem lenne. Ha megfogadom ldave tanácsát és az amazon.de oldalról rendelek 39 EUR felett, akkor tudom hogy ingyenes a szállítás, ráadásul az eladó német raktárról küldené a cuccokat. Mivel így EU -> EU történne a szállítás, így lenne valami plusz költségem? A vámban biztos vagyok hogy nem kell, de ÁFA-t se kell fizetnem?
-
atoszmester
tag
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Még sose rendeltem az Amazonról és ezért szeretnék segítséget kérni.
Az amazon.co.uk oldalről szeretném rendelni ezt a terméket. Néhány napja olvastam ezen fórumon, hogy "Nem azon múlik, hogy milyen weboldalon rendeled, hanem hogy honnan jön a cucc."Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy az előbb linkelt terméknél honnan tudom, hogy honnan fog érkezni? Az eladó nevében benne van az UK, de mintha a címnél Kínát írtak volna.
A másik kérdésem, hogy mivel elég sok a szállítási díj, így ha megrendelem, akkor kapok Tracking Numbert-t?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest