- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szekich
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget vagy inkább infót kérni a Német Amazon.de rendeléssel kapcsolatban!
Amazonról eddig még nem rendeltem egyszer sem eddig inkább ebay, bangood stb,stb Amazonról most rendelnék először!
Adott 2 termék két különböző eladótól mind a kettő made in csájna. Ha így megrendelem akkor az Amazon begyűjti a két külön terméket és ők csomagolják 1 dobozba vagy én közvetlen a 2 eladótól fogom kapni két külön csomag formájában?
Ugye július óta minden Eu kívüli csomagot tréfáznak. A chekout-nál a végösszegnél fel is van tüntetve , hogy "incloude VAT " ami visszaszámolva tényleg a termékek+postaköltség 27%-át teszi ki.
Ezek szerint akkor az Amazonnál meg is fizettem az áfát és több költséggel nem fog járni a csomag/csomagok átvétele?
Illetve az Amazon.de -ről rendelt cuccokat a Magyar postával vagy valamelyik futárcéggel kézbesítik, bár gondolom ha Kínából érkező cuccot jövőhét hétfő- szerdára írja a várható kézbesítést gyanítom (és remélem) nem a Magyar posta hozza majd!
Előre is köszönöm a segítséget!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest