Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ezt hol lehet kapcsolni? Én csak annyit találtam, hogy be/kikapcsolhatom, hogy az Amazon váltson.
De amúgy a német rokon kártyáját sem fogadta el az UK Amazon. Nagy trükk, hogy engedte nekem is hozzáadni a kártyát, lefutott a rendelés, aztán ma kaptam emailt, hogy bocs, de nem tudták leemelni a lóvét, valami gond van a kártyámmal.
Használ itt valaki sima Maestro kártyát? Nem hitelkártyát. A rokonnak is az van, és azt mondta, hogy neki sem ment.
-
Novics
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Kipróbáltam most ezt is, de ugyanúgy visszadobta. (kártyán ékezet nélkül adtam meg korábban) De nem is nagyon mondja meg, hogy mi a gond, csak nem tudják menteni, adjam meg megint, vagy válasszak másikat. UK-n csont nélkül ment minden. Ezért nem vásárolok én sokat az Amazontól!

Közben amúgy a tegnap esti 268-as ár már 299. Fasza, mindezt úgy, hogy ugyanúgy 1-2 hónap közöttire írják a beszerzést...
-
Novics
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Van, természetesen. Paypal acc-hoz már hozzá tudtam csapni, vásároltam is vele, meg vonatjegy vásárlás, eon számla, volt minden. Nem is nagyon van már nem netes kártya forgalomban.
Vertigo18 Én is erre gyanakszom, com egyből vissza is dobja, hogy nem támogatott kártya. Az UK elfogadja, a német nem.
Nem olyan régen váltottam bankot, akkor felmerült a kártya kérdés is. Gondolkoztam is a VISA-n, de aztán elvetettem, mert amúgy meg nem nagyon használom ilyenre, inkább EU-n belül vásárolok, vámkülföldről max pár dolláros vackokat.Akkor megkérem a német rokont, és megrendeltetem vele a motyót.
-
Novics
senior tag
Hahó!
Német Amazonról szeretnék rendelni, de az istenért nem fogadja el a kártyámat. Ezt kapom hibaüzenetnek:
We are sorry, we were not able to save your credit card information. Please enter it again or try using another form of payment.
Erste Maestro. A német oldalon mondjuk csak credit cardot ír, com-on és uk-n credit or debit. Com-ra sem megy, mert nem támogatott a kártyatípus Usánkában, de az UK oldalon csont nélkül ment a dolog. Viszont a hajamra kenhetem, mert nekem a német oldalról kell vásárolnom, mert ott van megfelelő billzet kiosztása a telefonnak.
Német rokonnal meg tudom rendeltetni, nem olyan vészes a helyzet, de piszkosul bosszantó.Ti milyen kártyákat használtok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest