- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Sikerült megoldani. Ha esetleg más is belefutna ebbe a problémába, akkor röviden leírom, hogy mi volt a megoldás.
Bejelentkezésnél a felhasználónév és jelszó beírása utána kiírja, hogy elküldte a kódot a korábban megadott telefonszámra. Alatta volt olyan lehetőség, hogy Try in different ways. Természetesen ezzel már rögtön az elején próbálkoztam, de mint kiderült, nem mindegy, hogy hol próbálok bejelentkezni.
- Asztali PC-n nem működött, átdobott a login screen-re
- Mobilon böngészőből nem működött, szintén átdobott a login screen-re
- Mobilon Amazon alkalmazásban ugyanazt az oldalt megnyitva működött, ott nem loginoltatni akart, hanem bekérte az egyik regisztrált bankkártyámhoz tartozó CCV kódot, és az alapján beazonosított, majd törölte a régi mobilszámot. -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Járt már valaki úgy, hogy nem tudott belépni a fiókjába, és elhajtották az ügyfélszolgálaton?
Szitu a következő: ismerem a login nevemet és a jelszót, ismerem a regisztrált e-mail címet, ahhoz hozzá is férek. Ismerem a 2FA-hoz megadott telefonszámot is, azonban ez a szám hónapokkal ezelőtt ki lett kapcsolva, sem hozzám, sem más előfizetőhöz nincs hozzárendelve, tehát a kiküldött kódok elvesznek a dev0-ban.
A Customer Service oldalon elérhető Help with signing in résszel sem vagyok előrébb:

Túrtam az Amazon fórumot, ott hasonló esetre a ticket nyitást javasolták, de a nyitáshoz be kellene jelentkezni. Találtam egyéb módot a jegy nyitásra, leírtam a problémát, ott pedig elhajtottak azzal, hogy nem adhatnak ki információt meglévő felhasználói fiókról. Bónusz: a tőlük kapott levélre sem tudok reagálni, elutasítja a mail szerver, csak a benne elküldött Amazonos linken keresztül tudnék válaszolni, amihez 0. lépésben szintén be kell jelentkezni..
)Bónusz 2: itt lenne lehetőség a recover-re pont ilyen esetekre, de itt is azzal kezdi, hogy a folytatáshoz jelentkezzek be.
Kérdés: hogy a fészkes fenében tudom ebben az esetben visszaszerezni a hozzáférést a fiókomhoz? Tudom, hogy hasznos a többfaktoros auth, és támogatom a használatát, de most nagyon megkeseríti az életemet, a rugalmatlan ügyfélszolgálatról nem is beszélve. Miért nem tudnak beazonosítani valamilyen okmány alapján például? Tényleg nincsenek erre felkészülve?

-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Leadtam egy rendelést (Sold by: Amazon EU S.a.r.L.), a pénzt levonta a kártyámról, de meggondoltam magam, és láttam, hogy van visszamondási lehetőség, így éltem vele. Mi a tapasztalat, kb. mennyi időn belül küldik vissza a pénzt?
Másik kérdés:
Ha egy itemnél az ár alatt azt látom, hogy "+ shipping (currently unavailable)", akkor ez pontosan mit jelent (enged rá rendelést leadni, és ugyanolyan arrival time-ot mutat, mint kb bármelyik másik terméknél, bár még nem próbáltam véglegesíteni)Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elemlámpa, zseblámpa
- BMW topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- További aktív témák...
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Philips Evnia 32M2N8900/00 4k 240 Hz QDOLED monitor eladó, nagyobbra cserélhető
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)