- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
abyssc2
tag
Sziasztok,
AmazonGlobal Expedited Shippinggel rendeltem egy csomagot, ezt a postás fogja majd kihozni?
Az expected delivery January 21, 2015, by 8:00pm, de néhány órája már megérkezett Magyarországra a csomag. Kíváncsi vagyok mikor érkezik meg. -
abyssc2
tag
Leadtam a rendelésemet az Amazonnál, jött is egy e-mail "Thank you for shopping with us. We’ll send a confirmation when your item ships."
A pénzt viszont még nem vonták le, pedig eltelt már egy fél óra. Ez normális?
-
abyssc2
tag
Sziasztok,
Most előszőr rendelnék az amazon.com-ról, egy 99 dolláros terméket.
Az "Estimated order total": $141.58, melyből az Import Fees Deposit tesz ki $30.10-t.Ez azt jelenti, hogy ha megrendelem ezen az áron, akkor már nem kell érte utólag semmiféle adó/vám, stb-t fizetnem, tehát ebben minden benne van?
A másik, hogy az Amazon felajánlott nekem egy $10 instant gift card-ot, mellyel olcsóbb lenne a vásárlás. Ha jól értem egy kérdőívet kell érte kitöltenem. Ez tényleg működőképes, érdemes megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen TV-t vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest