Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Nem a kindle-ről és az amazonos saját márkákról van szó, hanem mindenről, ahol ők az eladók nem pedig valamilyen marketplace partner. Lehet nem fogalmaztam világosan az előbb: van legalább 6 külömböző termék, amelyek már régóta bennde vannak a kosaramban, ezeket április 1. előtt engedte (volna) Magyarországra rendelni, de ma már nem. Most kíváncsiságból megnéztem rengeteg árucikket (pl. sportcikkek, ruhák, irodaszerk, CD-k) és a 99%-ukat nem engedi megrendelni, olyanokat is, amiket korábban már rendeltem tőlük. Vagyis április 1. után valami megváltozott, úgy néz ki, hogy alig lehet már valamit hozzánk rendelni.
Itt van pl. ez az írható lemez, amiből eddig már 3X rendeltem, a termék oldalán még az látható, hogy szállítható Magyarországra, de ha leadnám a rendelést, akkor már nem engedi ide szállítani: [link]
radi8tor: Lehet, de ilyet még nem tapasztaltam, pedig már lassan 15 éve vagyok amazonos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest