Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Épp ez az feldobta, hogy akarom-e korábban megkapni csomagot és a nemre mentem. Erre ma reggel kaptam egy sms-t, meg egy emailt, hogy 12:15 és 14:15 között jönnek. OK, hazajövök, nincs messze a melóhely, megoldom. Jön a futár, előtte telefonál, lementem, mert úgyis az autónál volt dolgom. Ideadja csomagot, majd egy perc múlva kis teherautó, látom kapucsengő és hallom nálunk szólal meg. Kérdeztem kit keres, mondta nevem és átadott ő is egy csomagot. WTF? Két Amazonos csomag, két szállítótól, úgy hogy az egyik nem küldött semmi értesítést? Vagy ugyanaz a futárcég, csak külön fuvar? Milyen logisztikájuk van akkor ezeknek? Az egyik Amazon prime, a másik sima Amazonos. De ezt akkor se tudom hova tenni. Minden OK velük, ezzel nincs gondom, ExpressOne volt az első, a második passz, de normális volt mindkettő.
Kérdés: a maradékot meg az UPS szállítja és a nyomkövetéshez beléptem az UPS oldalára. Azt írják holnap jönnének várhatóan, de semmi konkrétum nincs, mert a track szerint Nürnbergből szállítják még. Valahol át lehet állítani, hogy inkább pénteken hozzák (holnap nem leszek itthon)? Nem találtam erre opciót. Vagy csak ha beérkezik MO-ra, akkor lehet? Ha nem sikerül a kézbesítés, akkor még egyszer jönnek? Ráadásul az Amazon megrendelésnél 02.22-ére ígérték, persze jó, hogy hamarabb hozzák, nincs különösebb gond, csak úgy terveztem napomat 22-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest