Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
ahogy észrevettem az évek alatt, majd ők eldöntik, egyszerre küldik-e, vagy sem
elvileg meg lehet adni egyes rendeléseknél, ha felkínálja egyáltalán ezt az opciót, hogy egyben szeretnéd a rendelést (lassabb), vagy úgy, ahogy a leggyorsabb (szállítás kiválasztásánál). De ugye nem egy raktárból jön minden, így néha nem kínálja fel, legalábbis nekem mostanában nem. Ha meg Warehouse-t kombinálsz sima Amazonnal, az meg még inkább bukta. Szerintem nekem sosem küldtek egyben semmit, pedig harmadik személytől sosem rendeltem szinte semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
elvileg meg lehet adni egyes rendeléseknél, ha felkínálja egyáltalán ezt az opciót, hogy egyben szeretnéd a rendelést (lassabb), vagy úgy, ahogy a leggyorsabb (szállítás kiválasztásánál). De ugye nem egy raktárból jön minden, így néha nem kínálja fel, legalábbis nekem mostanában nem. Ha meg Warehouse-t kombinálsz sima Amazonnal, az meg még inkább bukta. Szerintem nekem sosem küldtek egyben semmit, pedig harmadik személytől sosem rendeltem szinte semmit.