Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duwad
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
GoldhandRent: Mondjuk, hogy megtörtént, azt azért nem mondanám, hogy sikerrel

Voltam bent a postán, a hölgy úgy nézett rám az amazon szó használata után, mintha teljesen más nyelven beszéltem volna, mindegy, szépen, tömören elmondtam miről is lenne szó, aztán megkaptam, hogy nyomkövetés nélkül nem fog tudni segíteni, de azért megnézi, mondom köszönöm. Pár perces várakozás visszajön, hogy ilyen névre, címre nem talált csomagot/levelet, bármi egyebet, majd elmondta ismét, hogy nyomkövetés a tuti, stb
majd elköszönésként megemlítette, hogy ha van is csomag és hozzá tel.szám, akkor visszaküldés előtt fel szokták hívni az emberkét, hogy van egy elfelejtett/át nem vett küldeményed. Szépen megköszöntem segítőkészségét és továbbálltam.A jelen állás szerint nem tudok jobb dolgot, mint várni, hogy az újraküldés megérkezzen, vagy valamikor a távoli jövőben esetlegesen a posta felhívjon, hogy nem vettem át és jó lenne, ha szeretném magaménak tudni az ősidőkben kifizetett csomagomat

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

majd elköszönésként megemlítette, hogy ha van is csomag és hozzá tel.szám, akkor visszaküldés előtt fel szokták hívni az emberkét, hogy van egy elfelejtett/át nem vett küldeményed. Szépen megköszöntem segítőkészségét és továbbálltam.