Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny1986
csendes tag
Sziasztok,
Kis segítséget szeretnék kérni. Szeretnék rendelni egy Dockin D Fine-t ( láttam pont lemaradtam az akcióról
). A kérdésem az, ha elindítom a free trial prime előfizetésemet, akkor expedited verzióban, megtudom rendelni a non standard kiszállítást ingyen? Valamint nagy problémába vagyok azzal, hogy futár cég fogja hozni a csomagot vagy a Posta? Mivel napközben nem vagyok otthon, így a munkahelyemre rendelném, de az csak akkor ok ha futár cég hozza vagy esetleg az MPL.Amúgy mennyire gyakoriak ezek a Dockin akciók?
Köszi,
sunny
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- World of Tanks - MMO
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motoros topic
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Honda topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). A kérdésem az, ha elindítom a free trial prime előfizetésemet, akkor expedited verzióban, megtudom rendelni a non standard kiszállítást ingyen? Valamint nagy problémába vagyok azzal, hogy futár cég fogja hozni a csomagot vagy a Posta? Mivel napközben nem vagyok otthon, így a munkahelyemre rendelném, de az csak akkor ok ha futár cég hozza vagy esetleg az MPL.