Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doosa
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem Amazonról (egy skype telefont) és volt olyan szerencsém, hogy kifogtam egy hibás példányt, erre kb 0 volt az esély, mert amúgy mindenkinek nagyon frankó a cucc és senki se hallott még az én problémámról, ezért most boldog vagyok.

Az amazon volt olyan kedves és részletesen elmagyarázta, hogy, hogyan járjak el a visszaküldésnél, kaptam tőlük egy csini szelvényt is amit ki kell nyomtatnom és rárakni a csomagra. A fáma úgy ér véget, hogy mennyek és adjam fel a postán. No, de hogyan és milyen postán, mert erős gyanúm, hogy a magyar posta csúnyán behúzna engem, az amazon meg annak ellenére, hogy állítólag akkor is fizeti a vissza költséget ha azért küldöm vissza mert nem tetszik. Most nagy betűkkel közli, hogy ez bizony az én költségem lesz.
Szóval ha, van valakinek ilyen jellegű tapasztalata, vagy ötlete, hogy ne úgy jöjjek ki a dologból, hogy se pénzem se telefonom, azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest