Hirdetés
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bobglad #1899 üzenetére
. Egyelőre elé pakoltunk. A család közben rácuppant, úgyhogy lesz használva, még rá kell jönnöm, miket tud az időjáráson és a számológépen kívül.
Saját mp3-ak lejátszása mennyire problémás vele/áll neki vmi online adatbázisba feltöltögetni, h milyen zenét hallgattam pl PC-ről bluetooth-on?
-
Nem kért bónuszként kaptam egy Alexát: a Hüvej b900-as hangszórós modem Alexásan jön, ami nálunk 99%-ban némított mikrofonnal üzemel, térerő-okokból egy hálószobában.
Kérdés: van rá mód, hogy kikapcsolt mikrofon mellett a vörös értesítési gyűrűt is kikapcsoljam
?
-
Lajcsika
tag
válasz
titanium011 #1895 üzenetére
3 Xiaomi skill is van ,próbáld ki melyik jó EU-S cuccokhoz.
-
titanium011
tag
Sziasztok urak!
Az volna a kérdésem, hogy alexaban mit kellene atallitanom hogy skill telepítés után lássa a xiaomi okos otthon cuccaimat? Régió vagy egyéb beállítás? De milyen Régió legyen ? A xiaomi okos otthonom global tehát eus szervert használ.
Koszi a választ előre is
-
mys84
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy használt Echo 3 at,letöltöttem az Appot,Eeseteltem az Echo-t,utána elkezdtem a Setupot,csatlakozik a Wifihez,mindent úgy csináltam ahogy le van írva,viszont a Location résznél elakadok,nem lép tovább és így nem tudja befejezni a Setupot!Telefonról tudom vezérelni az Echo-t de én úgy szeretném hogy ne kelljen hozzá telefon,hanem közvetlen az Echo-hoz beszéljek!Mi lehet a probléma? -
rettegett xy
újonc
válasz
bobglad #1886 üzenetére
Köszöntem! Közbe van örömhír is, az eszközt visszaküldtem és kicserélték ma érkezett meg és elsőre sikerült a telepítés és hálózatba illesztés. A visszaküldést azért megelőzte az Amazonnal folytatott levelezés is. Én Sonoff eszközöket kezdtem el használni, ismerkedni velük. Ha valakit érdekel akkor nyugodtan kérdezzen remélem sikerül is válaszolni.
-
Disk4mat
csendes tag
-
bobglad
csendes tag
válasz
Disk4mat #1889 üzenetére
Ha androidod van akkor esetleg a régebbi alexa appot letölthetnéd. Egy próbát megérne. Valameliyk Sanyi ezköz nem frissített? Ha semmit nem változtattál, és egyik napról lett használhatatlan a rutin akkor én frissítésre gyanakszom.
Én is szeretem , mikor ki kell nyomozni olyan dolgokat ami alapból megy több millió embernek, de persze nálam van valami probléma -
bobglad
csendes tag
válasz
rettegett xy #1880 üzenetére
Más hálózattal is próbáld meg! Nagyon több ötletem nincs! A deregistrálást csak a tulajdonost tudja megcsinálni, de nem tudom milyen jogok fűződnek hozzá, szóval ennek utána kell olvasni. Csak próbálok gondolkodni milyen megoldások lehetnének
rettegett xy#1882ÚjVálasz2021-06-19 07:43:49
Ezeket nem lehet így csatlakoztatni.Disk4matÚjVálasz2021-06-19 08:44:29
Nekem is van pár Xannnyi eszközöm, de sajnos nekem Google rendszerrel és Alexával is nagyon macerás működtetni őket IOS-en. Esetleg az eszközt törlöd a Xiaomi home appból, újra regisztrálód tehát végigzongorázod az egészet újra. Ha külön tudod kezelni akkor a paranccsal lehet szerintem valami gubanc. -
Rolinkoka
újonc
Sikeresen használom a Samsung smartthings okos otthont. Akartam hozzá egy hang assistents Alexa. Vettem is echo 3. Az Amazon app csatlakozik a Smartthings skillhez, megtalálja az okos berendezéseket, lehet őket vezérelni is az Alexa appon még hangutasításokkal is.
Most jön a gond. Az átok Smartthings jelzi, hogy az Amazon account linkelve van, de az Alexa nem jelenik meg mint Voice assistant opció a Smartthings ben.( csak a Google és a Bixby virít) Miért???
Gondolom valami geolokációs bibi lehet, ezért az Amazont és az Alexát is fake usa címre regisztráltam. Unlinkltem, relinkeltem, semmi sem segített. -
Disk4mat
csendes tag
Valakinek erre van valami ötlete?
Eddig alexa rutinnal használtam jeleneteket. Működött is szépen.
Pár napja a Yeelight izzók nem működnek rutinban.
Maga az Alexa tudja kapcsolni őket , egyesével is, csoportban is, de rutinban nem. A futtatott rutin többi eszköze (Tuya led szalag, konnektorok...) mennek, de a rutin Yeelight elemei nem futnak le.
Volt már Skill eltávoloáítás, alexa újraindítás, új rutin készítése, eszköz átnevezése, az eredmény ugyanaz.
Ötletek? -
törölt tag
válasz
rettegett xy #1882 üzenetére
Ezt nem lehet WPS-sel csatlakoztatni? Gombot megnyomni a routeren és az eszközön, aztán megtalálják egymást?
-
nemethsza
tag
válasz
rettegett xy #1880 üzenetére
Csak egy tipp, de nincs a wifi ssidben alávonás vagy vmi spec karakter? Esetleg azt nem szereti...
-
rettegett xy
újonc
válasz
bobglad #1879 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! X webáruháztól vettem, igaz mint bemutató darab volt így jelentős kedvezménnyel vettem. A kérdés én tudom deregistrálni valahogy? A hardveres reset-et már csináltam rajta, de úgy se megy. vettem már így máskor is egyet azzal nem volt semmi baj. Ezt most csak azért vettem meg mert ilyet még nem láttam működni
-
bobglad
csendes tag
válasz
rettegett xy #1878 üzenetére
Nekem 2. és 3. generációs echom is van de 2,4 és 5 ghz-es hálózatra szó nélkül felmegy. Ez csak találgatás, de nem az lehet, hogy használtan vetted és nincsen deregistrálva a hangszóró? Vagy ha rejtett hálózatra lépsz fel, lehet elgépelsz valamit talán. Más ötletem nincs ebben.
-
rettegett xy
újonc
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne vettem egy Amazon Alexa 4 Echo-t. A telepítés során mikor megadom a Wifi hálózat nevét és jelszavát azt írja ki, nem megfelelő jelszó és nem sikerül a telepítést befejezni. Járt már valaki így vagy ötlete lenne valakinek. Több wifi hálózattal is próbáltam de nem sikerült. Sima dot-t már többet is állítottam be egyikkel se volt baj. a Wifi routerem huaveii és csak 2,4 ghz-s hálózatom van.
-
bobglad
csendes tag
válasz
#16820480 #1875 üzenetére
Sziasztok!
Van már másodkézből több echo eszközöm ( 2. és 3. generációsok ) , de közeleg a Prime Day és gondoltam beruházok egy újra. Az Amazon. de oldalról ha bármelyik echo-t szeretném megvenni azt nem engedélyezi magyarországi szállításra, de ha a kiegészítő izzókat megvenném azt igen. Ez csak most van , hogy nem lehet vásárolni, vagy korábban is átalános volt ez , hogy nem szállít magyarországra?
Vagy van valami trükkje ennek?
Üdv Balázs -
törölt tag
válasz
murdock25 #1873 üzenetére
Köszi, nem is figyeltem, hogy ez tud RF-et is, amúgy az IR funkcionalitás miatt láttam már több helyen emlegetni.
LED szalagra ami egyelőre szimpatikus, az egy Innr márkájú, elvileg működnie kell az IKEA jeltovábbítóval is. Megpróbálom azt hiszem, aztán ha mégsem működne, vissza tudom küldeni 14 napon belül. -
buca84
őstag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy ha USA-ból szerzek be egy echo show 5-öt, arra EU-ban is tudok garit érvényesíteni, ha szükséges?
Köszi! -
murdock25
tag
válasz
#16820480 #1872 üzenetére
Elsőre én (habár most pár hónapja időhiány miatt kiestem ezekből a mókákból) a Broadlink RM Pro-t tudnám javasolni, ami IR és RF távirányítók mellett BT és wifi kompatibilis.
A redőny nálunk is ugrókódos RF távirányítós, egyedül ez a cucc volt képes kezelni. Igaz elsőre kicsit macerás, mert nem közvetlenül ismeri fel, hanem csak scene-ként és azt Alexa-án pedig rutinként kell kezelni, de ez csak elsőre vacak, ha be van állítva, akkor elég jól megy. -
törölt tag
Sziasztok!
Tervezem egy Echo Dot 4 beszerzését itthonra, hogy egy helyről tudjam vezérelni a lehető legtöbb cuccot a lakásban.
Ami eddig megvan már, az néhány Tradfri égő egy IKEA hub mellett, ezeket elég jól tudja vezérelni az Alexa app telefonról, illetve érkezik majd két Shelly G125 égő, amiket szintén be lehet kötni alá.
Amiket nem tudom hogyan lehetne megoldani legjobban, az a konyhai pult világítása, amihez egy ilyen távirányítóm van. Ennek ha jól nézem létezik Wifi-s vezérlője is, vagy valahogy egyéb módon be lehet kötni okosotthonba?
Illetve a redőnynek egy ilyen vezérlője van, 433MHz-es távvezérlő három külön redőnyt kezel. Ezt esetleg valamivel be lehet szintén kötni a rendszerbe?
Ezeken kívül még szeretnék néhány LED csíkot tenni a bútorok mögé hangulatvilágításnak. Ebből amit nézegettem az a simán hub nélkül vezérelhető (Tuya például?) cuccok.
Hue nem fér bele árban, szóval az kiesett teljesen. Olyat néznék szívesen, amihez nem kell cloud meg internet, hogy működjön, és lehetőség szerint hub sem, bár azt hiszem ilyen 10-15 cuccot már nem biztos, hogy nagyon szeretne a szolgáltatói routerem, ha rajta lógna mind közvetlenül (ezért gondolkozom a Tradfri megtartásán, bár csábító, hogy visszavigyem és szerezzek helyette Shelly égőket). -
Gsx-rr
veterán
Broadlink Rm 3 mini most mar jol hasznalhato?
-
sasmaya
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Van egy Alexa Echo 8 as szerkezetem. Leginkább zenehallgatásra használom, de egy hete elkezdte azt csinálni, hogy a youtube-ot, kikapcsolja és átvált képernyőkímélőre. Inkább fordítva, megy a zene és ha bekapcsol a screensaver, akkor elhallgat. Tudom, a youtube csak akkor megy, ha él a kép a telefonon is. Hol tudnám kiiktatni? Eddig, folyamatosan mutatta a klippeket, nem akart képernyőkímélőre váltani.
Üdv
SM -
kamillo67
tag
Persze a silk-ben állítod be először (jegyezze meg a beállításokat, meg ne a böngészőből induljon ) a videó alapján. Aztán majd az app-ban mégegyszer be kell jelentkezni. Mikor visszaléptem a home-ba nem tudtam hol keressem az ikon-t, mert nem tette ki sehova. Ezért elkezdtem próbálgatni melyik paranccsal indulna el. Végül meglett.
Nincs "open" meg "start", csak simán "alexa netflix" Tökéletesen működik, persze én nem ezen a picike képernyőn fogom a filmeket nézni -
kamillo67
tag
válasz
PhilBrick #1860 üzenetére
Hát nekem nem!
Semmit sem változtattam a beállításaimon(amerikai amazonon van a fiókom, az eszközök magyarországi tényleges címmel. Egy kis youtube-os kutakodás a Netflix beállításáról, majd lön világosság. Igaz nem rakja ki az ikonját az Echo show 8-on, de parancsra azonnal indul az alkalmazás(nem böngészőben) -
Gsx-rr
veterán
Ha 2 kulon lakasban van 2-2 Echo akkor lehet ugyanazzal a felhasznaloval hasznalni vagy erdemes lakasonkent kulon fiokot csinalni?
-
Bári
tag
Itthon működik a Netflix Echo show 8-on? Vagy külföldi cím kell hozzá? Mert a dot-om német címen van regisztrálva, több minden működik, de Netflix meg magyar régi lenne jó.
-
sasdizs
újonc
válasz
szgaborsz #1819 üzenetére
Neked működik a Harmony hub Alexával? Én nem tudom engedélyezni a harmonyt az Alexa appban "We're sorry but your language and/or region is not supporte by the Logitech Harmony skill for Amazon Alexa." Már mindenhol átállítottam USA régióra (logitechbe, amazonon, Iphoneon), nyelvet angolra, de továbbra sem engedélyezi. Elolvastam fórumokat, próbáltam a beállításokat de semmi. Tudsz vmi titkot?
-
gypiero
tag
Én is kérdeznék. Van olyan skill, amivel megetetek egy vagy több RSS feedet és Alexa felolvassa nekem minden update alkalmával (akár magától is)? Olyan RSS-t adnék hozzá, ami viszonylag kevés információt közöl, így nem beszélne sokáig, napi egy, maximum kétszer.
-
-
válasz
domper61 #1853 üzenetére
Én csak 1 magyar adót hallgatok alexa-n, beállítottam az app-ban és kész. Ha csak annyit mondok, hogy tune in radio, válasz: getting the last station you've listened to - és megy.
De most azt mondtam lexa, pléy info rédió on tyunin rédió (info rádió), aztán hogy pléj rédio van budapest on tyunin és simán váltott, sőt rádió one-nak ejtette ki.
Bocs a fonetikusért, nekem is fáj. -
domper61
csendes tag
Köszönöm az ötleteket. Próbálkozok... De ha van valakinek konkrét megoldása, azt is megköszönöm.
-
domper61
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni magyar rádió beállítása ügyében. Lehet nem eléggé olvastam vissza. Megvan a Tuneln Radio skill. Konkrétan a Retro és a Petőfi érdekelne. Hogy mondjátok meg az Alexának, hogy értse is? Vagy hol állítjátok be manuálisan, hogy oda találjon, ha kérem tőle? Olvastam, hogy nem érti a magyar kifejezéseket, de azt is, hogy sakatoknak sikerült beállítani. Segítenétek?
-
kirky70
friss újonc
Azon se mukodik elotte azt hasznaltam....
-
kirky70
friss újonc
Erdeklodnek hogy hogy tudom beallitani az Echon a magyar radiokat.
Eddig a MyTuner skillt hasznaltam de par napja nem hajlando jatszani az altalam kert radioadot.
Koszonom a valaszt -
Pancsermeste
őstag
válasz
Golyo69 #1843 üzenetére
Értem.
Akkor egyelőre mobilról próbálgatom, otthon pedig a TV távszabályozójába mondom a kívánságaimat. Persze, ezzel mégiscsak kézbe kell fogni a távszabit, de ha sikerül ügyesen mindent hangvezérelni, akkor csak annak kell elől lenni, a többi távszabi meg mehet a fiókba.
Eddig a TV-t, három Sonoff kapcsolót és két Yeelight Bulb-ot sikerült alexára bíznom. Remélem, a Broadlink-es eszközöket is felismeri majd hangutasítás alapján. -
Golyo69
senior tag
Hanggal csak ugy tudod ha vmilyen asszisztenst veszel.
Csak infra van benne. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Golyo69 #1841 üzenetére
Még nagyon kezdő vagyok Alexában, egyelőre csak ismerkedünk, egy Philips TV kapcsán.
Szóval, jól gondolom, hogy a Broadlink miniben sincs Echo (vagy mi) integrálva? - ami a hang utasításokat veszi?
Mondjuk, egyelőre mobil APP-al meg TV távszabival használnám, de jó lenne egy olyan eszköz, ami állandó készenlétben várná a hang utasításokat. Ám, ha nem muszáj, nem vennék amazonos alexa cuccot, jobb lenne egy remote-al integrált 2 in 1 eszköz. -
Golyo69
senior tag
Sztem a Broadlink. A masikat még nem próbáltam ez teny de a Broadlink nalam hibátlanul teljesít.
Volt a nagy tesoja de azt anno eladtam mert nem használtam ki. Aztan kitaláltam hogy csak jo lenne egy, akkor vettem egy minit de nem bántam meg. Rf cuccom nincs :)Régebben volt vmi gebasz a skillel, de mar nem emlékszem mi es nem működött minden vagy valami ilyesmi. .. De mostmar minden fasza.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
szuszinho #1839 üzenetére
Sziasztok!
Ha már broadlink... én is szeretnék valami ilyesmit.
Melyik lehet a jobb / stabilabb cucc?
Broadlink RM Mini3 vs. Tuya Remote -
st6969
őstag
Sziasztok,
Alexa-t lehet magyar nyelven vezérelni? Egy barátom venne Echo dot 4-et, de csak akkor, ha magyarul is tudja vezérelni.
Youtube-on látott valami ilyesmit, hogy magyarul beszéltek hozzá... -
pazo2005
csendes tag
Szia!Nekem csak az echo show-n indítja el a kimondott filmet!Alexa play Netflix Narcos például!
-
kaskri
csendes tag
válasz
Golyo69 #1829 üzenetére
Nekem Hungary van megadva a beállításokban, de úgy emlékszem próbáltam kínára állítva is. Olyan előfordul nálad is, hogy a MI Led magától felkapcsol? Ha igen, akkor milyen automatizmust lehet esetleg létrehozni, hogy magától kapcsoljon le esetleg időzítve? Előtte Deltaco típusú izzóim voltak, azokkal semmilyen gond nem volt soha. És még Alexa is felismerte őket. Köszi.
-
kaskri
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? MI LED izzót az Istenért nem tudom Alexával párosítani. Mindent megcsinálok, ahogy kell. Skill hozzáadva, MI Home appból minden funkció tökéletesen működik, de Alexa nem találja meg.
HELP please! Már ötször reseteltem és újra csináltam mindent és mégse.
-
gypiero
tag
A napokban észrevettem, hogy a Yeelight-ot nem igazán tudja mindig irányítani Alexa. Bár ez lehet az izzónak a baja is, mert nem válaszol se az Alexa appnak, se a sajátjának. Kb naponta "újra kell indítani", hogy észhez térjen. Valaki tapasztalt ilyet?
-
Gudy
tag
Amazon Echo Show 5 -el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A mindennapokban jól használható? pl spotify.
-
Golyo69
senior tag
válasz
Xiaomit használok (égőket, ill. Mennyezeti lampakat) Alexa támogatja es tökéletesen működik veluk.
Nekem 2 kültéri Yi Cam van a házon es Alexa Echo Spotom, ill. echo dot 2. Gen van.
Ha kamerát is akarsz akkor vmi echo show-t vegyél mert azon latod is majd a kamerát.
Nekem nem Harmony van hanem Broadlink Mini es azzal kapcsolgatom a tv-t.
Ott ugy van ha abban csinalok gy Scene-t akkor azt Alexa meglatja mint uj elem es betudom illeszteni egy rutinba.
Pl most azt csinaltam meg hogy amikor "Movie Time" van akkor egyik lepes az hogy a TV-n a hdmi 2 re kell váltani ami 3 vagy 4 gombnyomas lenne de Alexa megcsinalja :) -
válasz
Én is egyelőre ismerkedem vele, viszont a Paradox Magellan riasztóm nem csatolható, csak közbeiktatott egyéb megoldásokkal.
Kamerarendszert nem tudom, sosem gondolkodtam rajta milyen céllal lehetne vele Alexázni, nekem van unifi és hikvison rendszer is kamerából az ingatlanon.
Világítás nálam az egész házba Phillips HUE, szépen működik Alexával. -
szgaborsz
tag
Sziasztok,
Pár napja letöltöttem Alexát a telómra és azóta ismerkedünk, totál lenyűgözött mivel 51 éves vagyok, ez nekem sci-fi. Még nem látom át teljesen a felépítését, de igyekszem, ezért kérnék egy kis segítséget.
Amire használom jelenleg:
Harmony hub, ez most jól működik telós Alexával (szépen ki/be kapcsol, váltja a csatornákat), de hol tudom újra beállítani a favorit csatornákat és finomítani az egyebeket? Látom a skilljeim között, de nem tudom módosítani.Amire szeretném még használni:
Nappali világítás, milyen Phillips (e27) izzót ajánlatok? Vagy más gyártót nézzek?
Kamera vezérlés és a riasztót is szeretném beizgatni, de ez tényleg a jövő.A legfontosabb, mit vegyek? Nekem elég lesz az echo dot 4 vagy Amazon Echo Show 8? Ha igen, akkor hol érdemes megvennem?
Naggyon köszi.
-
válasz
murdock25 #1817 üzenetére
Én már arra is gondoltam, hogy egyszerűen elvágom a kábelt és összeforrasztom rövidebbre és valami egyszerűbb táp, bíztam benne valaki már mókolt ilyennel.
Lehet a drágább megoldás lesz akkor és angliai ismerősömmel vásároltatok pár ilyen gyári eu tápot mert kinn van csak ebayen drága a posta. Az meg már elvileg kombinálható a fali tartókkal. -
murdock25
tag
válasz
JoceeHunt #1816 üzenetére
Nem vagyok teljesen biztos benne, mivel a csatlakozót nem ellenőriztem le, de ez gyakorlatilag egy AC-DC adapter, abból is egy 12V - 1,25A változat. Nem lehetséges, hogy egy sima ilyen paraméterű AC-DC adapter megteszi? Idehaza nekem csak 2,5A-es van (hikvision analóg kamera tápja), de kipróbálhatom vele, hogy működik-e, mert olyat 1-2eFt-ért lehet kapni.
-
pippo76
tag
-
Srácok, van valakinek ötlete Echo Dot 3 gen esetében a nem EU csatlakozó átalakítására?
Bántja a szemem nagyon az átalakító. Illetve a kábel eltakarása/rövidítése ötlet is jöhetne.
-
pazo2005
csendes tag
Köszönöm!Ez már nehéz falat nekem!
-
-
beni3d
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Próbáltam utánaolvasni a hozzászólásokban, de nem találtam egyértelmű jó megoldást.
Röviden: Alexával szeretném be-ki kapcsolni a tcl 40es560 tv-t, illetve win10 pc-t
Kifejtve:
Ami nekem szimpatikus az talán az infrás megoldás
Smart Wireless WiFi-IR Remote Controller Tuya/Smart Life WiFi Infrared Remote Controller Air Conditioner TV With Alexa Google
USB Media IR Wireless Mouse Remote Control Multifunction Controller USB Receiver for Windows Xp Vista Laptop PC Computer
így elvileg kevesebb mint 4000-ftból megvan. bizonytalan vagyok abban, hogy az infra be is tudja-e kapcsolni a pc-t
Nem tudom a logitech cucca mivel tud többet 10x ennyi pénzért
Rasberry pi is drágább, és macera nem is értek hozzá
próbálkoztam WOL-al is, eléggé bizonytalan. Ha jól tudom van valami SMS_küldős megoldás is, viszont azt olvastam az valamennyi pénzbe kerül.
sima skilleknél csak a pc-n tudtam megoldani, azt is úgy, hogy egy alkalmazás ingyenesen ki, egy másik ingyenesen be tudja kapcsolni, azt sem mindig.
Kérlek segítsetek, ha hülyeséget írok akkor azért, ha van benne ráció akkor azért! Előre is köszönöm! -
pazo2005
csendes tag
válasz
malnabokor #1807 üzenetére
Szia!Skillt hogyan kell csinálni?Nem nagyon megy az angol!Esetleg valami tipp vagy ötlet amit Te használsz?
-
pazo2005
csendes tag
válasz
malnabokor #1807 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
malnabokor
senior tag
-
pazo2005
csendes tag
válasz
malnabokor #1805 üzenetére
Köszönöm szépen!Tegnap este sikerült majdnem így megcsinálni!Nem volt egyszerű!Az volna kérdésem hogy a spotify on belül mit lehet hang parancsnokkal elérni?Kedvenc zene vagy a legutóbb hallgatott?Neked milyen echo show masinát van különben?Köszi a válaszokat!
-
malnabokor
senior tag
# Spotify Zene USA - Spotify beállítása:
1) Amazon felhasználót USA régióra állítani: asztali számítógép böngészőben: amazon.com - felül: Counts & Lists > Account > Your devices and content > Change your digital and device settings > Country/Region Settings - változtasd át United States-re úgy, hogy kitöltöd a felugró ablak összes rublikáját:
Ha sikerült, akkor az "Update" gombra kattintva ezt látod majd a "Country/Region Settings résznél"2) nyisd meg asztali böngészőben a alexa.amazon.com oldalt. Jelentkezz be az amazon.com-os fiókoddal. Oldalt: válaszd a Music, Video, & Books részt. A Music résznél: "Spotify"-t válaszd, majd kövesd az utasításokat.
3) (Opcionális): állítsd be a Spotify-t alapértelmezett zenei szolgáltatónak: "Settings > Music & Media > Account Settings alatt a Chose default music services -> válaszd a Spotify-t."
Ha valamiért nem működik továbbra sem:
a) Ellenőrizd, hogy amazon.com-os felhasználód van, azzal jelentkeztél be, és nem amazon.co.uk, amazon.de, stb. Lehet ugyanazzal az email címmel regisztrálni a különböző amazon oldalakra, de ha biztos szeretnél lenni, regisztrálj külön címmel.b) amazon.com-os címmel jelentkeztél be az Alexa appba, ezzel az accounttal/felhasználóval aktiváltad az Alexa eszközeidet, az alexa.amazon.com -ra bejelentkezve itt találod a "Settings" alatt a regisztrált eszközeidet.
c) ha nem működik, újraindítottad a z Echo eszközeidet.
d) Gyári visszaállítása az Echo eszközöknek, majd újbóli beállítása.
További megjegyzések:
Egyes Echo eszközök további beállításai nálam - elvileg nincs ráhatása a Spotify-ra, viszont mutatja, hogy be lehet állítani itthoni címet az eszköznek attól, hogy az Amazon felhasználó régiója USA-ra van álíltva:A Spotify Fiókáttekintésemnél pedig az "Ország vagy régió" Magyarországra van állítva.
Valószínűleg ezek a beállítások működnek UK felhasználó beállításokkal is, viszont mivel a Skill kínálat és kompatibilitás az USA régióban a leggazdagabb, én annak a használatát javaslom. (Ha csak valakinek valami ott nem működik pont). Én a kezdetektől fogva mindent mindenhol USA régióra állítva használtam, úgy regisztráltam az Amazon accountomat is.
Idestova több mint négy éve használom az Echo eszközöket, anno így állítottam be a Spotify accountot is, és a négy év alatt sosem volt gond. Remélem másnak is segít -
Tomy27
tag
Üdv!
Még csak most ismerkedek az Echo Dot 3- mal, amit nem túl rég vettem.
És az érdekelne, hogy be lehet állítani hogy zenéket, -még ha csak egy- egy számot is-
le tudjon játszani az Amazon Music- ról, vagy a YouTube Music- ról, vagy a Spotify- ról,
úgy hogy normál ingyenes regisztráció/fiók- om van mindegyikhez csinálva csak?
Illetve az mitől lehet, hogy ha be van állítva egy ébresztő, akkor az ECho Dot
csak igen halkan kezd el ébreszteni?Ha ébresztés közben a hangerőt a Dot- on
felveszem, akkor felhangosodik szépen, de egy újabb ébresztés esetén megint halk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest