Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazo2005
csendes tag
Kedves Csopitagok!Ha valaki tudna segíteni megköszönném!Az a problémám, hogy a konyhai Ikea lámpák minden este fél 9 kor felkapcsolnak!Nem tudok róla hogy beállítottam volna valamit!Ezen kívül szintén a konyhában levő Ikea sybmfonisk lámpa és Xiaomi Bedside Lamp is felkapcsolódik!Néhány hónapja Google asszisztenst is használok, lehet hogy a 2 eszköz behülyült?Már néztem mindkettő beállítását de nem tudom mi lehet aktiválva!Köszönöm a segítségeket ötleteket!Szép napot mindenkinek!
-
pazo2005
csendes tag
Sziasztok!Az volna a kérdésem, hogy meglévő és jól működő amazon echo show mellé beüzemelhető még egy echo dot?Hogy másik helyiségből is lehessen hangparancsot adni?Ők érzékelik egymást?Köszönöm a válaszokat!
-
pazo2005
csendes tag
Szia!Nekem csak az echo show-n indítja el a kimondott filmet!Alexa play Netflix Narcos például!
-
pazo2005
csendes tag
Köszönöm!Ez már nehéz falat nekem!
-
pazo2005
csendes tag
válasz
malnabokor #1807 üzenetére
Szia!Skillt hogyan kell csinálni?Nem nagyon megy az angol!Esetleg valami tipp vagy ötlet amit Te használsz?
-
pazo2005
csendes tag
válasz
malnabokor #1807 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
pazo2005
csendes tag
válasz
malnabokor #1805 üzenetére
Köszönöm szépen!Tegnap este sikerült majdnem így megcsinálni!Nem volt egyszerű!Az volna kérdésem hogy a spotify on belül mit lehet hang parancsnokkal elérni?Kedvenc zene vagy a legutóbb hallgatott?Neked milyen echo show masinát van különben?Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest