Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
Ez azért nem ilyen egyszeru. Először hozzá kell adni. ( bár nem tudom a BT izzokat kezeli e.
Nekem több wifis égő és lámpa van itthon, hibátlanul kezeli mindet.
Előszöris a wifiset hozzá kell adni a sajat applikaciojaban és utána ha pl xiaomi akkor nekem általában autómatikusan felismeri Alexa de ha nem akkor Alexa app-ban is hozzá kell adni az eszközökhöz. -
Golyo69
senior tag
Global hiba, allnak a szerverek
-
Golyo69
senior tag
válasz
JoceeHunt #1935 üzenetére
Ps5-öt nem tudom, de nekem Denon erősítőt kapcsolja :)
Külön rutin van nekem, mikor azt mondom movie time akkor a tv-t ( LG) atkapcsolja Hdmi 2-re, bekacsolja az erősítőt -, bekapcsolja a média lejátszót, bekapcsolja tv mögötti ledet es lekapcsolja a villanyokat ami fel van kapcsolva jah es külső vinyot is bekapcsolja amirol megy majd a film.
-
Golyo69
senior tag
Hanggal csak ugy tudod ha vmilyen asszisztenst veszel.
Csak infra van benne. -
Golyo69
senior tag
Sztem a Broadlink. A masikat még nem próbáltam ez teny de a Broadlink nalam hibátlanul teljesít.
Volt a nagy tesoja de azt anno eladtam mert nem használtam ki. Aztan kitaláltam hogy csak jo lenne egy, akkor vettem egy minit de nem bántam meg. Rf cuccom nincs :)Régebben volt vmi gebasz a skillel, de mar nem emlékszem mi es nem működött minden vagy valami ilyesmi. .. De mostmar minden fasza.
-
Golyo69
senior tag
válasz
szgaborsz #1819 üzenetére
Xiaomit használok (égőket, ill. Mennyezeti lampakat) Alexa támogatja es tökéletesen működik veluk.
Nekem 2 kültéri Yi Cam van a házon es Alexa Echo Spotom, ill. echo dot 2. Gen van.
Ha kamerát is akarsz akkor vmi echo show-t vegyél mert azon latod is majd a kamerát.
Nekem nem Harmony van hanem Broadlink Mini es azzal kapcsolgatom a tv-t.
Ott ugy van ha abban csinalok gy Scene-t akkor azt Alexa meglatja mint uj elem es betudom illeszteni egy rutinba.
Pl most azt csinaltam meg hogy amikor "Movie Time" van akkor egyik lepes az hogy a TV-n a hdmi 2 re kell váltani ami 3 vagy 4 gombnyomas lenne de Alexa megcsinalja :) -
Golyo69
senior tag
válasz
murdock25 #1599 üzenetére
Nalunk is igy volt.
Barátnőm első két hetben kb. Állandóan kézzel kapcsolta megszokásból. Akkor még 1 db izzonk volt próbabol.Azóta már megszokta és a fürdő kivételel mindenhol Alexa kapcsolja a villanyt.
Ha kézzel kapcsolod le akkor Alexa nem fogja tudni bekapcsolni (izzó)
Ha felkapcsolva hagyod akkor tudja csak Alexa kezelni.
Ha pl lekapcsoltatod Alexaval utána te úgy tudod fizikailag kapcsolni ha először le majd fel kapcsolod. -
Golyo69
senior tag
válasz
LilProphet90 #1588 üzenetére
Pedig akkor látnia kéne.
Én is most akartam venni mert pont kéne egy de mivel úton van egy Blitzwolf Kínából így akkor megvarom :) -
Golyo69
senior tag
válasz
LilProphet90 #1585 üzenetére
Zigbee verziós?
Ahhoz kell sztem a Gateway. -
Golyo69
senior tag
Sikerult úgy hogy felvettem MiHome appba az egoket és úgy már látta. Eddig nem voltak hozzádva mert simán látta Alexa de egyszecsak eltűntek. MiHome skillt hozzá adtam és így már működik normálisan. Azóta nem tapasztaltam hibát.
Egyébként igen a YEELIGHT appal simán ment akkor is amikor Alexa nem látta.
-
Golyo69
senior tag
Sziasztok,
Tegnap este óta nem mennek a Xiaomi egok Alexaval.
Vki tapasztalt ilyet? Este mikor le akartam kapcsoltatni őket nem reagáltak semmire.
Megneztem az appban és azt írja nem elérhető. Van egy másfajta okos égő is azt látta és az működött is most is reggel. Ezért zárnam ki a wifit.Delutan megnezem, resetelem az egoket de ilyennel még nem találkoztam.
-
Golyo69
senior tag
válasz
Dupla D #1454 üzenetére
Sztem megoldhato persze.
A spotify-al kapcsolatban nem tudok segíteni nem hasznalom, YouTube prémium van helyette. Viszont most ahogy Betyar írja lehet kiprobalom én is ezt a YouTube vezérlést Alexaval.
Nekem is van rm mini + pár okos konnektor ( Amazonrol rendelt) + Xiaomi okosegokRm minivel sok mindent lehet irányítani csak pl. Erősítőt én úgy tudom hogy TV ként kellett hozzádni. Így most csak a ki-bekapcsolast használom én is pont egy movie time kulcsszoval :)
Igy nekem amikor azt mondom movie time akkor bekapcsolja a tv-t, erősítőt, media lejatszot, lekapcsolja az egoket és bekapcsolja a tv mögötti ledet ill. egy másik ledfenyt a mozihoz.... Nekünk mar csak le kell ülni a tv elé :)
-
-
Golyo69
senior tag
Sziasztok.
Csak én hallom pár napja hogy megváltozott a "hangja" Alexanak?
Pl. Mikor teljesit egy kérdést és mondja hogy OK.. Akkor ilyen lágyabb hangvételű lett ez az OK. Ami nem baj csak most tűnt fel -
Golyo69
senior tag
Köszi
Az messze van nekem -
Golyo69
senior tag
Nekem xiaomi ajtó nyitas érzékelo van otthon egy Xiaomi gateway-el. Teszi a dolgát még eddig mindig küldte az értesítést a telora ha vki hazáért
Tuya appot is használom alexaval mert sikerült a kifogni egy okosegot (a xiaomi égő mellé, tesztelni) 5-6 dollár körül amihez ez az app kellet de még nem volt ra panaszom. Alexaval jol elkommunikal.
-
Golyo69
senior tag
Megjött a Broadlink RM Pro is
Működik szépen!
Ma kaptam meg, a tv-t gyorsan belőttem és kapcsolja ki-be alexa, de most nem nagyon fogok tudni vele foglalkozni mert jővéheten költözöm így majd az új lakásban kell belőni mindent -
Golyo69
senior tag
Nem nagyon pörög a topic
-
Golyo69
senior tag
válasz
cpt rodgi #114 üzenetére
fasza...nekem még nincs de youtubon amiket látok egész jól működnek!
Nekem most amúgy melyik lenne jó?
RM pro vagy mini?Rm pro gondolom többet tud...nekem az erősítőt, tv-ét és led szalagok színét kéne állítani vele ( led szalagok sima ledek tehát nem Hue vagy Xiaomi )
Azt láttam hogy a pro val tudják így sztem azt fogom venni!
-
Golyo69
senior tag
Köszi! Hátha lesz vmi előre lépés ezzel kapcsolatban.
El játszok majd vele az tuti
Kíváncsi vagyok rá .
Más:
Kellene egy összefoglaló vagy vmi, hogy mit is hogyan kell kezdeni, mert pl ezt sem tudtam amit a kolléga mondott az előző hsz.ben
Vagy van vmi fórum, oldal ahol részletesen le van írva, hogy mi is az amire figyelni kell!
-
Golyo69
senior tag
Nemsokára belépek én is az Alexát használók táborába!
Használtok okos konnektort? Ha igen milyet?
Amazonon most elég jó áron vannak csak nemtom melyiket érdemes venni!? -
Golyo69
senior tag
Ha vki eladná akkor írjon
-
Golyo69
senior tag
Sziasztok!
Amazon echo dot-ot szeretnék vásárolni! ( amazon sajna nem szállít ide )
hátha majd vki eladná vagy ilyesmi, mert itthoni árak elég húzósak...mindegy nem azonnal kell csak tegnapra!Pár xiaomi okos cucc van itthon, yeelight stb azokat szeretném összehozni vele
plusz egy kis zene erősítővel stb.
Már várom hogy találjak egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX131
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest