- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Parallaxis #48 üzenetére
Engedd el, az alváskövetés ezekben saccra megy, ebben egészen biztos vagyok. Amikor tavaly novemberben megvettem a GTR3-at, 1 hétig párhuzamosan aludtam vele és a Fitbit Charge 3-assal, amit addig viseltem. KÖZE NINCS a valósághoz a GTR-nek, és azóta sem javították. Az egyetlen érdemi adat az éjszakai pulzus, a többi egy vicc. Szerintem a legnagyobb baj az, hogy nincs benne folyamatos pulzusmérés, naná, hogy nem rögzíti a rövid megébredéseket (a példád szerint a hosszabbakat se). Volt, hogy a szekrényen hagytam éjjel, az se tűnt fel neki, rendesen rajzolta a görbéket. Egyébként amikor indítja az ember a ZEPP-et, és szinkronizál egyet a telefonnal, akkor is látszik, hogy változik az addig megjelenített alvás elemzés. Kérdés, hogy amúgy addig mégis milyen adatokkal dolgozott, mit jelenített meg az applikáció, amikor a telefon repülőmódban volt? Vicc az egész. Amiben jó, az az, hogy az értesítésekben atom megbízható, és az üzemidő parádés, illetve a külcsín és a kijelző is parádés. Éééééés, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- Apple Watch Series 9 (41mm) GPS MR8T3QC/A - Starlight - 90% akkumulátor - két ajándék szíjjal.
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest