Hirdetés
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz csaszi72 #12596 üzenetére
Biztos jobbat is ki lehet hozni ebbol a kepbol, en sajnos nem vagyok az utomunka mestere, eppen 1-2 csuszkat tudok mire valo LR-ben ennel tobbre meg nem telik. Esetleg valami ingyenes presetet lehetne keresni neten amivel a kello hatast el tudod erni.
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
válasz csaszi72 #9359 üzenetére
Na, ha tovább léptetem akár az elsőtől akkor megy.
Már ha a vízeséses képed az.
Az mondjuk nekem elég hétköznapi.
Én hagytam volna kicsit hosszabb záridőt mint ha "fátyolos" lenne.
A másik kettő nekem bejövős. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
m3ss
veterán
válasz csaszi72 #8775 üzenetére
igaza van Furkoonak, probald portre allasbol. igy tul szuk elso kep felul, 2. 3. alul felul. miert baj, hogy kevesebbet latsz ugy? 3x annyi kepbol allitod ossze es kesz...
amugy elso kepen en a panorama helyett inkabb a bal oldali sziklas obolre koncentraltam volna...eleg szep.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
ROBOTER
addikt
válasz csaszi72 #8323 üzenetére
Mivel te ott vagy, én meg itt + fafejű vagyok, ezért nem fogjuk egymást meggyőzni.
Ha M módban azonos expó adatok mellett a két kép között érezhető sötétedés van, akkor az nem egy MC szűrő, hanem egy koszos ablaküveg (max. azt még elfogadom, hogy hamisítvány)
A közepes minőségű UV szűrőknek is 99% felett van a transzmissziójuk.
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
válasz csaszi72 #8319 üzenetére
"Akár milyen szűrőt teszel rá az " fényérték" mínusz."
Azért ha egy UV szűrő az expozíciós adatokban érzékelhető fényveszteséget okoz, akkor ott rohadt nagy gáz van.
Egy korszerű tükröződésmentesített (MC) üveglap transzmissziója 99.5 felett van, ez 0,05 fényérték veszteség vagy kisebb, ami az 1/3-os lépcső hatoda.
Az ND szűrőt meg azért használjuk, hogy csökkentse. Egyedül a polárszűrő, ami úgy éri el hatását, hogy közben szándékunkon kívül fényveszteséget okoz.
-
fattyu
veterán
válasz csaszi72 #8038 üzenetére
Egen szlejer kifejezetten nem a cizellált disztingvált viselkedéséről kommunikációjáról híres.
Viszont vagy kussol vagy tudja miről beszél
de ez itt oltári off.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest