Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
G_Gaabor #19028 üzenetére
én meg sem lőttem volna a képet, úgyértem semmi érdekes nem történik rajta, amikor a duna mellett laktam állandóan láttam folyóparton üldögélő embereket, szal ez csak kattkattnak tűnik nekem..oké, én is ezt csinálom, de végül a hdd-n végzik az ilyen képeim letömörítve, felhasználatlan. valszeg ha relaxálnának az alanyok vagy valami, akkor lenne "csendélet" hangulata
a szög sem jó valahogy, vagy csak dől egy picit, nm tom, de nincs a képnek egyensúlya, és tényleg túl erősek a fények az emberkéken, valószínűleg ha visszaveszel a highlights-ból megoldja a dolgot.
a bokehes: rekeszt tágra nyitod, és közeli témára fókuszálsz, pl a kezedre vagy valami, vagy manuális fókusszal játszadozol, amíg olyanok lesznek a buborékok, amilyent szeretnél
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest