Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Nagy a csend itten...
Én meg begizdultam, azt letöltöttem a C.One-t, mert megint a gyerekeim fotózásánál olyan sárgás minden, mondom már 10000 ember mondja, hogy azzal toljam, na mondom nézzük meg. Igaz, ez volt a vizsgán pár éve, de megnyitottam, és csak nézek, mint amikor kihúztam a fizika érettségin a tételt, csak itt most nincs senki, mint ahogy ott, néztem a tanárra kétségbeesetten...
Holnap terveztem 100 év után felmenni egy 2ezer m hegyre, de csak elromlott az idő, pedig tegnap még szó nem volt róla. Bár az is igaz, mivel a felvonó csak 9-17 között közlekedik, nem éppen fotózásra frankó időpont, de ez van. De ahogy nézem kuka lesz, szóval majd majd újabb 100 évb múlva...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külpolitika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Formula-1
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest