Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurus
aktív tag
válasz
l.skywalker #1199 üzenetére
-
gurus
aktív tag
válasz
l.skywalker #1194 üzenetére
Attól függ milyen okostévéd van.Smart tévék operációs rendszere is különbözik. miért néznéd monitoron???? többsége a felületen is fordítva van
StLui
veterán -
StLui
veterán
válasz
l.skywalker #1194 üzenetére
nem hiszem, monitoron meg a franc sem akarna filmet nézni, pláne mobilon
-
Soderes
senior tag
válasz
l.skywalker #1187 üzenetére
Semmi gond.
-
bnorci71
addikt
válasz
GoodSpeed #1189 üzenetére
Valahol egyszer valaki azt írta a lengyelek sokkal kevesebb szinkronos tartalmat kapnak és ez nem a streaming hanem a tv idejéből maradt meg.
Na most ha nem kel szinkronizálni ami zsák pénz, akkor ugyan azt a tartalmat tudod adni olcsóbban.
Mi magyarok viszont ragaszkodunk a szinkronhoz az X generáció mindenképpen az Y az talán már nem annyira az angol/német nyelv ismerete miatt. -
gurus
aktív tag
Lehet nézni és így tudod élvezni Atmos hangzást ha olyan hangrendszered van. magyar szinkronokba nem tesznek,tisztelet a kivételnek. Feliratot pedig ahol nincs azt alkalmazással hozzá tudod tenni.Szerintem felbontás minősége pedig üti a Disney+ SkyShowtime, Max, Apple TV ,Hulu-t is.Tartalomba pedig a Lengyelen minden létező film fent van mozi bemutató után 2-3 hónappal igaz magyar felirat,szinkron nélkül.De itt a magyar feliratot rögtön hozzá tudod adni bárhonnan.persze ha van magyar fordítás hozzá
-
GoodSpeed
addikt
Amúgy ez a lengyel PRIME érdekes dolog. Erről a 2010-es évek második feléből a Steam ukrán esete jutott eszembe. Ott az volt a képlet, hogy olcsóbbak voltak akció nélkül a játékok, mint nálunk nyári játékvásár idején. A magyarázat az ukrán populáció nagyságában és alacsony életszínvonalában volt keresendő. Nem egy felhasználó fizetett ki egy COD-ot, hanem mondjuk öt.
De Ukrajna nem volt sem az EU tagja, sem olyan gazdasági magaslatokban, mint a lengyelek. A lengyelek 36 millión laknak, és érzékelhetően gazdagabbak mint az ukránok, feltételezem, a 36 milliós lélekszám a lengyelre szinkronizált tartalmak mennyiségében is megmutatkozik pozitívan.
Na most itt vagyunk mi, akik kb negyedannyian vagyunk mint lengyel barátaink, de a lakosság életszínvonala is alacsonyabb a lengyeléhez viszonyítva. Még a 899 Ft/ hó-nál is drágább nekünk az Amazon mint nekik volt, 2K-nál meg ugye egyértelmű. Lehet azért, mert túl kevesen vagyunk, de más nem jut eszembe, hogy miért van az, hogy a lengyeleknek ennyire kedvezményes.Amúgy egy kérdés: ha valaki lengyel előfizetést választott, akkor a felület is lengyel nyelvű lesz? A menüelemek?
-
Soderes
senior tag
válasz
l.skywalker #1185 üzenetére
Hogy kezdődött a hsz, milyen szóval?
-
norrberth
addikt
Persze van Magyar.
Ugyanaz minden tartalom.
Ami Magyarországon szinkronos volt.
Az itt is az,minden van ugyanúgy.
De több az angol lengyel tartalom.
Azokhoz van magyar felirat. "Persze nem mindhez"
Meg nem full Magyarul írja ki a fő oldalon a Film címeket.Viszont 13 hónap 4500Ft ért ajándék.
-
Kaba
veterán
A lengyel prime előfizetésnél is lehet lejátszási nyelveket (audio hang) választani, német, spanyol, angol stb.
-
norrberth
addikt
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni?Akartam csinálni egy lengyel fiókot.
De valamiért nem sikerült.
Címet nem fogadta el, és az új reget felis függesztette.
Aztán annyit csináltam, hogy beléptem a Pl oldalra a rendes Magyar Prime regisztrációmmal.
Kiválasztottam a fiókom.
És most 2 fiók van
De végülis azt írja megy az előfizetés.Ez így jó?
Innen minden eltűnt..
-
Fjoe
tag
válasz
l.skywalker #1156 üzenetére
Az amazon.de-n a Prime előfizetésen belül így reklámozzák a Prime Videot:
"As a Prime member, you can watch thousands of popular movies, TV shows with limited ads and the UEFA Champions League top match on Tuesday (only for Prime-members located in Germany) at no extra cost."
Tehát ott valóban tudod nézni a BL meccseket, de csak Németországban. Viszont a tartalmakat korlátozott reklámokkal éred el. Ez az itteni prime video-ban is így van? Mert eddig még nem futottam bele reklámba. -
gurus
aktív tag
Nem értem miért nem a Lengyelre mentek?
legális itthonról is előfizetni
100x több tartalom. Magyar szinkronban pedig ugyanannyi.13 hónap 4000ft vicces ár.Magyar tartalmat ,magyarul írja, keresni se kell mi a szinkronos, feliratos.Rengetek jó film film.sorozat van fent Sőt van alkalmazás, amivel az ott nem lévő magyar feliratot is hozzá tudod rögtön rakni!!!!. .A felbontás minősége pedig üti a Disney+ SkyShowtime, Max, Apple TV ,Hulu-t is
4k, HDR és Dolby Atmos filmek és műsorok az Amazon Prime Video-n [link]
3 hétig itt lévő film volt a legnézettem :The Ministry of Ungentlemanly Warfare
Több jó film is van szinkronosan, feliratosan pedig rengetek jó film van a Lengyel oldalon -
GoodSpeed
addikt
Meg 899-ért csak visszaállítottam. Aztán majd meglátom.
-
bnorci71
addikt
válasz
Soderes #1172 üzenetére
Jack Ryan se volt rossz azért, na meg ne felejtsük el az autós világ kedvenceit a The Grand Tourt se
Meg van még ott Ramstein koncert és hasonló finomságok a kínálatbantény ha nem nézi az ember felesleges fizetni mindegy, hogy 500-1000-2000Huf
a 890Huf áron is gondolkodtam hogy lemondom mert annyira ritkán nézzük, nem csak a tartalom miatt hanem idő miatt.
Most se azért fogom lemondani mert sokallom az1890HUf/hó összeget hanem mert teljesen felesleges ahogy Netflixem sincs, amíg lehetett a fiam megosztását használtam mióta az nem megy nincs és nem is hiányzik.
Csak ami a hosszú téli estékre megnézésre vár
Takarítónő S3
Star Trek Discovery 1-5évad
Star Wars Acolytus
Drága örökösök nem röhög jelenleg ezt nézzük.
A mi kis falunkat is abba hagytam a 3évadnál folytatni kellene azt is
hirtelen ennyi jut eszembe.Na ezek mellé már nem kel streaming előfizetés. Ha majd kel lehet rátérek a 2-3 hónap egyik megnézem ami érdekel majd a másik előfizetésre
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Soderes #1169 üzenetére
Plusz dolog, hogy vannak olyan exkluzív sorozatok amik csak egy adott Streamingen érthetőek el,
Netflix pl a Korona
Akkor legyen NetFlix is, Disney+ SkyShowtime, Max, Amazon, Apple TV ,Hulu, meg mit tudom én. A Netflix önmagában annyi mint az Internet előfizetésem a TV-vel majdnem együtt:
Aztán oké összeharácsolja az ember de utána jön a másik gond, hogy nem bírod kihasználni. Amazonnál oké volt, hogy 899 Ft-ért volt olyan hogy hónapokig nem nézte az ember, de mondjuk 2K-nál havonta már azért másik ligába kerül.
Nekem volt, hogy Amazon + HBO+ Disney + ment egymás mellett. NetFlixet kihagytam, mert nem érdekelt annyiért. Utána Disney +-t mondtam le, most meg az Amazont. A MAX marad, meg valószínűleg nem is lesz másik, mert nekem az elég, pl szolgálólány meséje is azon megy .
Ja a Fear tWD-t is amazonon néztem végig, mert az alap az a Maxon volt. -
Soderes
senior tag
válasz
Chris0321 #1168 üzenetére
Te csak a havidíjakat nézed, hogy úgy milyen olcsó. Meg hogy mit lehet manapság ebből kapni.
Éves szintre vetítsd ki.1900 x12 = 22800
És sok embernek van még mellé más streaming is, mondjuk HBO és Disney
2790 x12 = 33480
3090 x 12 = 30900Így már ugye 80.000 FT/év felett járunk.
És már a végén az agyon agyal az ember : Hogy hoppá, többet fizetek streamingekre , mint az egész internet + TV+ telefon előfizetésemre.
Ultra gáz. -
GoodSpeed
addikt
válasz
Chris0321 #1164 üzenetére
Bele.
Egyébként ez is érdekes volt:
590 promóciós díjról 3090-re.
Amúgy ezzel a húzással az Amazon nálam még azt is elérte, hogy a szoftveresen kivezetendő Google Chromecast helyett ne Amazon FireStick 4K Max-ot vegyek hanem télen amikor már kapható lesz itthon, az új Google TV Streamert. -
WayneGace
őstag
válasz
Chris0321 #1164 üzenetére
Mivel jó páran leírták lényegében ugyanezt ide is, gyanítom belegondoltak.
Most megnézem a gyűrűk ura sorozatot, utána fizessek elő több, mint dupláját azért mert egyszer jön majd a fallout második szezon? Többféleképpen meg lehet ezt közelíteni. Annak se sok értelme van, hogy nem nagyon nézem, de fizetem.
A többi streaminghez képes nagyon kevés tartalom van, saját gyártású meg tényleg csak néhány.
Előbb ott kellene erősíteni, aztán emelni ilyen drasztikusan. Ráadásul, ha van másik előfizetésed is, akkor szeriten még könnyebb a döntés, hogy melyiket ne folytasd. -
Chris0321
veterán
Azért aki azon problémázik, hogy 900 ft-ról felemelik a havidíjat 1.900 ft-ra abba belegondolt, hogy mégis mit kap a mai világban kevesebb mint egy ezresért? Csoda, hogy eddig ennyi volt! Arról nem is beszélve, hogy még mindig nagyon olcsó lesz és plusz tartalmakat is ígértek a levélben! Én biztos megtartom, ennyiért még mindig bőven megéri majd!
-
GoodSpeed
addikt
válasz
WayneGace #1154 üzenetére
Így van. Anno az Ember a fellegvárban miatt csatlakoztam be. Meg ott van még a Fallout, de a kettő között eltelt jó pár év. Megnéztem a térséget, mert belekezdtem eleinte érdekelt, aztán már csak legyünk túl rajta.
Most ránéztem a NetFlixre:
Az alap 2890 Ft-ért 720p-ben - számomra értelmezhetetlen. (ja meg 1 eszközön)
A Standard 1080p-ben 3990 Ft-ért ott már a még magasabb ár, és a csak 1080P miatt esik ki.
A Prémium meg 5090 Ft-ért... hát akkor fizetném meg ezt az összeget, ha rajta lenne a Max és a Disney tartalma is!
Anno 2017-ben a TV mellé kaptam 30 nap Netflix előfizetést. Végignéztem a Narcost, aztán helló!
A Disney+ lenne még jó. Valahogy úgy voltam vele, hogy az összes között a leggyengébb az Amazon Prime volt kínálat tekintetében, de a SkyShowtime-mal nem tudom mi a helyzet.
Nálam marad a MAX, 10+ éve, a kérdés inkább az, hogy lesz e mellé Disney+ Pár hónapig 590 Ft volt, akkor pörgettem szépen, és sok tartalom volt rajta. Most ami ott is megéri 12€/ hónap. -
Soderes
senior tag
Szerintem nincs értelme megtartani Prime Gaming miatt. Ahogy elnéztem az utobbi időben ugyan azok érkeznek rá, amit a Epic szokott osztogatni.
-
bnorci71
addikt
válasz
GoodSpeed #1149 üzenetére
De ha azt nézed hogy kedvezménnyel kötötted 899-re és 1490 lett volna a normál ár ha jól emlékszem csak senkinek nem emelték fel akkor nem 210%
Öcsielvtárs
4gombóc fagyide miért csodálkozol ezen ha azon megy az okoskodás hogy húú a lengyel olcsóbb inkább azt fizetem.
én se tudom mikor néztem utoljára de lemondani nem akartam.
De nem a tartalom miatt hanem mert idő nincs rá.
Fellegvárt nejemmel végignéztük a Térséget csak én -
bobalazs
nagyúr
válasz
Harbinger85 #1158 üzenetére
Ha az előfizetést lemondom az Amazon Games játékok akkor is elérhetők? Effektíve a klienst leszámítva azok is DRM-mentesek.
Ami megvan már az a a tied. Van külön appjuk abból telepíthető. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
l.skywalker #1156 üzenetére
Ha így lenne, akkor ezt miért nem írták meg az emailben?
-
Harbinger85
aktív tag
Én mai nap kaptam a mailt. Igazából nem ennyi lett volna? Anno volt valami "promó", ha x időben előfizetsz 1899 Ft helyett csak 899 Ft, ha nem szakítod meg. Ez tényleg brutál áremelés és ritkán is nézem, bár mostanság sok MGM film kerül fel és le is hamar 1-2 hónap(!). De a Prime Gaming miatt még mindig megéri, Suicide Squad pl. soha nem kapom meg ennyiért meg volt még jó pár GOG-os cím, ami megvan más platformon, de ugye GOG talán az egyetlen digitális játékbolt, ahol tényleg birtoklod is a játékot.
Ha az előfizetést lemondom az Amazon Games játékok akkor is elérhetők? Effektíve a klienst leszámítva azok is DRM-mentesek.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
GoodSpeed #1149 üzenetére
Nyilván nem gondoltam, hogy gond lenne havi egy ezres, és értem, hogy elvi kérdés, de egyrészt én nézem, màsrészt sokkal többet elköltök havonta csak jégkrémre... más meg sörre, vagy más spórolható/kvázi felesleges dologra. Nekem mellette Max van és yt prémium, szóval nálam marad.
-
l.skywalker
Topikgazda
Azt olvastam, hogy azért emelkedik mert bekerül élő sport közvetítés. Hallott erről valaki valahol valamit?
-
Fjoe
tag
Nálunk a gyerekek miatt van Netflix, HBO, Disney+ Skyshowtime, én az Amazon Prime Video-ra játékok meg néhány sorozat miatt fizettem elő, de ez az emelés nálam is kiverte a biztosítékot. Egyrészt, hogy éves szinten kb 10800Ft helyett fizessek 22800Ft-ot a szolgáltatásért, másrészt, ahogy néztem az Amazon Prime (nem csak a videós) pl. Belgiumban és Luxemburgban is éves szinten olcsóbbra fog kijönni, mint nálunk csak a videós előfizetés. Nem beszélve ugye a korábban mások által is említett Lengyelországról, ahol kb. 4500Ft átszámolva egy évre a fullos Prime. Szóval szerintem én is vagy lemondom, vagy váltok lengyelre, bár azt még nem néztem meg, hogy zloty-ban tudok-e fizetni a kártyámmal
Szóval ha nem néznék hülyének az embereket, és ésszel emeltek voltak itt is, ahogy néhányan leírtátok, nem lenne ekkora felháborodás.HBO+Skyshowtime örökre xxxx Ft, csak az xxxx-et mindig helyettesítik nagyobb számokkal
-
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Shame21 #1151 üzenetére
Igen, ha 200-300 Ft-tal emeli, aztán egy év múlva megint, akkor azért más.
A 899 Ft tényleg alacsony volt, de nem azért tartották úgy, mert annyira jószívűek voltak, hanem azért, mert későn léptek be erre a piacra, ráadásul gyenge volt a magyar hangsávos felhozatal is. Na most az van,hogy az most is gyenge. Pl vannak 20 éves filmek, Múmia stb... amik nincsenek továbbra sem szinkronizálva. A Max idehaza azért verhetetlen, mert a lakótelepeken a Streaming előtt is el volt terjedve, és messzemenően ő rendelkezik a legtöbb szinkronizált filmmel és sorozattal. Ezek meg gondoltak egyet, és megemelték ilyen drasztikus mértékben.#1152Soderes:
Ha ezt eljátsszák Közép Európában sorra mondják majd le.
Valószínűleg így lesz, de nem fognak visszalépni. A 899 Ft-ot évekig tartották, sok hasznuk nem volt rajta, csak ha azokat vesszük, akik fizették, de nem nézték. Szóval akkor sem fognak visszatáncolni, ha elvesztik a régióban a legtöbb előfizetőjüket.
Amúgy az HBO-nál is az volt, hogy örökre 1590 Ft, most 1890 Ft-nál tartunk, tőlem még ennyit von, de van akinél már 2K felett van ha jól tudom.
-
Shame21
tag
Amúgy ez baszott fel engem is volt róla szó hogy emelnek, de ez pofátlan nagy emelés mert emelték volna meg 4-500 ft-al azt mondom ok de több mint duplájára ennyit még a netflix se emelt anno
-
Soderes
senior tag
Lemondva. Kapják be!
Ennyit nem ér az egész kóceráj.De ez a pofátlan indok, amit prezentálnak a levélben egyszerűen elképesztő.
"Azért emeljük az árat, hogy a jövőben is minél többet tudjunk befektetni abba, hogy a Prime Video még értékesebbé váljon előfizetőink számára."
Anyád!
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Öcsielvtárs #1148 üzenetére
Elvi kérdés. Egyszerre 210%-os emelést nem nyelek be. Röhögve kifizetném, csak nem szeretem ha hülyének néznek.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Tényleg mindenki 20 visszaváltós műanyag flakon árán problémázik? Ne már... Ha nem nézted, akkor eddig minek fizetted? Ha meg néznéd, -2 sör havonta, és akkor figyeltél az egészségedre is.
-
tPedro_
őstag
Én is lemondtam. Elsősorban a Prime Gaming in-game tartalmakért fizettem elő, de azok már egy jó ideje nincsenek. 899-et megért, hogy néha-néha volt egy értelemsebb ingyenes játék, de ott se túl erős a felhozatal.
-
Sziasztok!
A lengyel Prime éves előfizetése, ha most kezdtem el (22-én jár le az ingyenes próbaidőszak), a 2024-es évre szól, vagy 24 hónapra, tehát jövő szeptemberig? -
fila
senior tag
válasz
Shame21 #1136 üzenetére
nekem nem volt előtte prime video,
amazon.pl-en kell előfizetni a prime-ra, első hónap ingyenes, utána vonja le az éves díjat.
(amazon.de-n korábban meglévő e-mail címmel fizettem elő)
nem tudom ugrik-e az eddigi beállításod, vagy elő lehet hozni, de majd akinek van tapasztalata ezen a téren, majd leírja -
fila
senior tag
amazon.pl-en az éves prime még mindig 49 zloty, és tartalmazza a prime videot,
remélem azt nem emelik márciusig.... -
Fernet
senior tag
válasz
Criminal017 #1128 üzenetére
Én is most kaptam meg. Youtube Premium után ez is lemondva. Amennyit néztem nem fog hiányozni.
(arra azért kíváncsi lennék hogyan alakul a youtube-nál és amazon prime-nál az előfizetők száma ezekben a hónapokban)
-
useless
aktív tag
válasz
Criminal017 #1128 üzenetére
Nekem is. Rendkívül szimpatikus ez a 2,1-szeres szorzó így hirtelen. Innentől nálam kuka
-
abrtom87
tag
Használ valaki olasz vagy spanyol Prime-ot?
-
Criminal017
őstag
Most érkezett:
-
GoodSpeed
addikt
válasz
RetepNyaraB #1126 üzenetére
Pedig bíztam benne, hogy legalább nem 1080p-t írna ki.
-
GoodSpeed
addikt
QHD felbontasú monitoron az Amazon Prime felvált 1440p felbontásra?
-
sasuka
csendes tag
Sziasztok! Csak egy apró helyzetjelentés: a legutóbbi írásaim után nem csináltam semmit vele, de valamiért megoldódott az amazon gaming, tudok játékokat is aktiválni és twitchen is engedte a prime előfizetést egy streamerre. Szóval ha valaki ugyanúgy félrerakta a mobilszámos hibaüzenet miatt, mint én, akkor esetleg érdemes visszanézni rá, hátha.
-
Cipas
tag
Hát, nem tudom még fenn áll e a probléma, tippem hogy a tv beállítások,felirat nézd át, vagy ha nincs nagy egyéni beállításod, akkor gyári visszaállítás..ha ezek után sem jó, vagy a Prime,de elsősorban az lg ügyfélszolgálatot meg kérdezném telefonon vagy emailben hátha tudnak rá mondani valamit
-
Cipas
tag
Sziasztok
Régóta nem használtam Prime videót tévén...most belépek, és eddig amik dolby vision minőségben néztem (pl The boys)
Már csak hdr 10 támogatással van fent.
Ezt lehet valahogy orvosolni? -
hoby02
csendes tag
Sziasztok!
Más is találkozott már ilyan problémával LG tv-n a Prime Video appnál:
Feliratos filmeknél/sorozatoknál a felirat nem tűnik el miután befejeztek egy mondatot, ott marad amíg meg nem jelenik a következő felirattábla. Beszélgetésnél nem zavaró, de ha percekig nem szólnak, nem hiányozna a felirat. Ma délután még tök jól működött, estére még ilyen lett.
Mit lehetne ezzel kezdeni?
Már áramtalanítottam a tv-t, újra telepítettem az appot, de semmi változás. -
kigyi_23
addikt
válasz
Harbinger85 #1117 üzenetére
Pontosan annyira mint bármely más hivatalos szolgáltatónál.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Kicsit talán OFF, de azt szeretném megkérdezni hogy az eddig használt kártyám megszüntettem. És hogy biztonságos a párom rendes bankkártyáját használni a Prime előfizetéshez?
A korábbi kártya egy virtuális kártya volt, külön számlászámmal. -
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
elfelejtettem a jlesazavamat a primevideonál. Kértem új jelszót, megkapom az egyíszeri jelszót (OTP), beírom az új jelszavakat és akkor együzenet vár, hogy ilyen oldal nem létezik és innen sehová. Mit lehet tenni. -
blueye
veterán
válasz
Williamgrant #1112 üzenetére
Ez ilyen, marad is.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Williamgrant #1112 üzenetére
Mert azok specifikusan csak a lengyel előfizetőknek érhetőek el.
-
blueye
veterán
válasz
Williamgrant #1110 üzenetére
Igen. Itt csak angol nyelv van, a lengyel mellett.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Williamgrant #1108 üzenetére
Vannak tartalmak amik csak lengyelül vannak fent. Azok mindig így fognak megjelenni.
-
Williamgrant
nagyúr
Lengyel előfizetésem van, ahogy itt több fórumtársnak is. Nálam viszont a mobil appban és a tévé appban angol vagy magyar helyett egy csomó lengyel cím van.
Tudja valaki esetleg hogy tudnám ezt magyarra vagy angolra állítani?Azzal már próbálkoztam hogy régiót átteszem magyarra ezen a linken: [link] Majd cache törlés, ki be lépés.
Valakinek ötlet? -
Csocsy
tag
Sziasztok,
Előfizettem a lengyel Prime-ra, próbáltam aktiválni a Prime Gaming-et, de nem sikerült. Kért egy telefonszámot a gaming aktiválásakor, amit megadtam az amazon oldalán ( nyilván magyart ), de még mindig kéri, ezért nem lehet a gaminget aktiválni.
Találkozott már valaki ilyen hibával?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest