- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
borg315
aktív tag
ha vkinek van ilyenje, meg tudna mondani, h milyen usb kabel kell hozza? vmi standard? megneztem, negyszogletes, de joval kisebb, mint a std usb negyszog alaku csatlakozo.
van egy ilyen cucc, kabel nelkul, es szeretnek hozza kabelt venni. -
mahuz
csendes tag
Megszűnt a hivatalos oldal????
Ha valakinek megvan az mp3 lejátszó firmwaréje (2003.dec vagy újabb), az lécci küldje el mert elgagyizódott az amacom!!!!!! léééééééécccccccíííííííí!!!!
FONTOS LENNE!!!
köszike -
Géb
csendes tag
Sziasztok!
Új emberke vagyok itt!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy tudtok e abban segíteni hogy hogyan vagy hona lehet beszerezni han-320 - hoz kijelzőt vagy egy hibás készüléket amiben a kijelző ép.
Ugyanis sajnos az enyémben összetört a kijelző és nagyon szeretem azt a kis eszközt. jó lenen ha meg tudnám csinálni.
Köszi a segítséget!
Géb -
gasparandras
csendes tag
Nekem van hansori320-om. Eddig meg voltam vele elégedve. most úgy tűnik problémái akadtak a WMA-kal. a192 est és a 160 ast rosszul játsza le.(néha lelassul, akad) eddig ilyet nem raktam rá, lehet eredetileg sem birja. De mostmár a 128-asokba is tesz néha hibát. lehet hogy low format lesz rajta. A hiv oldalon azt igérték, lesz rá új firmware, de már lassan egy éve nézem, és nincs .
Amúgy lehet vele lassítani. 4 fokozatban lassítható, 1-et gyorsítható.
Ennyiért ennél jobbat nem kapsz, fő előnye a többivel szemben, hogy van rajta line in, és lehet vele kazettákat digitalizálni.
Hátrányai: hamar megzabálja az elemet szerintem.
id3 tag-ekat nem mutat, csak címet.
Enyém még garanciális, el is viszem reklamálni.
egyébként eleinte kontakt hibás volt, de az első hetekben magától elmúlt. -
cspety
tag
Hahóóó!
Senki sem rendelkezik ilyen mp3 lejátszóal?? -
cspety
tag
Sziasztok!
Most tervezem a fent említett HANSORI HAN-320 -as mp3 lejátszót megvenni.
A kérdésem az lenne, hogy ebben a típusban lehet-e a lejátszás sebességét változtatni ( gyorsítani, lassítan pl nyelvtanulás segítés). Egyetlen egy leírásban láttam ezt, de máshol egyáltalán nem említik. Remélem a téma indítása óta már többen vásároltak ilyet. Akinek van a lejátszóval kapcsolatos tapasztalata az legyen szíves megosztani, ill. ha tudtok olyan lejátszót amin van lassítás fokozat azt is írjátok meg! -
DEx-
tag
Up!
-
DEx-
tag
De, SD kártya megy bele.
-
DEx-
tag
Up!
Na, senki? -
DEx-
tag
Ahha... :-]]]
Na mind1, biztos tudja.
Többiek?
Van esetleg még valakinek ilyen lejátszó?
Tapasztalatok? -
Ploszi
senior tag
HAN-230UVS na ez az enyémnek a tipusa és ez tudja azokat, amit fent leírtam (amit kérdeztél az is biztos tudja, hisz újabb kiadás
)
-
DEx-
tag
Ó, nagyon jó...
Hát talán megvenném, ha megválnál tőle...
Granaciális?
Mennyi idős?
Milyen állapotban van? Karcolás, stb?
Ceruza aksival is megy?
256 megás???
Ár?
Üdv -
-
Ploszi
senior tag
nekem van ilyen, megjegyzi, hogy hol hagyta abba az mp3 lejátszást, természetesen külön kezeli a belső és a kártya memo-t
-
DEx-
tag
Hi !
Mostanában tervezek ilyen mp3 lejátszót vásárolni, de előtte szeretném megtudni, hogy:
Kikapcsoláskor megjegyzi-e az kikapcsolás előtt játszott mp3-ban lévő pozíciót? (tehát, nem csak, hogy akkor éppen melyik mp3-mat játszotta le, hanem az is kéne, hogy az mp3-ban hol tartott).
Valamint ha teszek bele egy SD kártyát, akkor azt a belső memóriával együtt kezeli? Tehát pl. ha van egy 300megás mp3-mam, akkor azt feltudom-e tenni rá?
Ha csak külön kezeli, akkor mind2 memóriában (belső, ill. SD kártya) lévő mp3-mat le lehet játszani? Vagy az SD-ről nem lehet, mert át kell másolni a belső memóriára?
Na, ennyi, akinek van ilyen mp3 lejátszója, az írjon plz...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Politika
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest