- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen processzort vegyek?
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Használt VGA / videókártya ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
Dr Bubo #8664 üzenetére
Azért jöttem fel a topicba, hogy beleolvassak másnál mia helyzet de nálam is az van, hogy rendeltem tőlük, olyat ami épp nem volt készleten, nem baj várok. 15.én jött za értesítés hogy küldik automatába, mert minden megvan, majd minden nap tologatták de ma meg jött az értesítés hogy a 2-ből 1 csomagot automatába helyeztek mert a másik nincs még raktáron, vagy ilyesmi. felnéztem a honlapra és tudtam rendelni 1-et üzletbe, úgyhogy az automatásat törlöm, és soha za életbe nem rendelek előre fizetéssel tőlük sem semmit. úgy látszik lassan egyetlen értelmes webshop nem lesz otthon. habár tőlük mindig személyesen veszem, át ez most kivételes alkalom lett volna de így ez alapján nem gondolom jónak őket sem. üzletben utánvéttel oké. jah és az ügyfélszolgálat konkrétan a nagy semmit tudja mondani, arra leszek kíváncsi hogy a pénz mennyi idő alatt ér vissza ,habár így ebből nem lesz már karácsonyi ajándék.
-
bul07
nagyúr
válasz
Dr Bubo #8664 üzenetére
De legalább megjön ha nem is időbe.
Öcsém újságolta hogy karácsonra gondolta ajándékoz egy pórszívót. Hú és jó akcióba megvette előre fizettéssel mert úgy nincs szállítási díj. Aztán egy héttel később mondja nézzek már rá mert nem jeleztek semmit se csomag feladás semmi.
Hát mondanom se kell. Egy .fr végű oldal átverés az egész. Hát így nem kaupnk porszívót karácsonyra. És öcsém bukott 12e Ft-t.
Persze hogy face dobta fel neki, peddig százszor elmondtam neki hogy face csak hazugság és átverás van és ne is használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Android szakmai topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest