- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Low Noise #41 üzenetére
Én annyira nem csipázom az OS-nek nevezett spyware-et, ami teljesen debilnek néz (nekem ne egyszerűsítgessen, mert annak szinte sosincs jó vége), miközben teljesen jól működő dolgokat elkavar valamerre vagy megszüntet, és a gépigénye sem annyira matyóhímzést. Olyan szoftvert/funkciót meg nem használok, amihez jobb a Win 11 vagy egyenesen kell (pl. 500+ Hz kijelző).
-
válasz
Low Noise #34 üzenetére
Szintúgy.
A Windows 10-es rendszereim 5-5 évet futottak hibák és belassulás nélkül -- végül azért lett friss telepítés, mert az aktuálisan 13 éves Athlon II hardvereimet cseréltem le, és úgy gondoltam, mégiscsak így dukál.
A Windows programokhoz nem nyúlós helyrehozása meg amúgy meglepően jól műköid, úgyhogy jó okkal remélhetjük, hogy a jelen megoldással gyakorlatilag kifogástalan eljárást kapunk. Volt ugyanis egy súlyosan elcseszett W10 rendszer, százas nagyságrendű, egymás hegyén-hátán telepített programmal, szabálytalan törlésekkel -- szóval tipikusan a hozzá nem értő, de mindenbe magabiztosan beleugró kamasz gépe. Én sem hittem benne, de ráeresztettem egy rendszerjavítást, és a rendszer a végére megjavult. A telepített programok pedig maradtak és működtek. Már amelyik olyan állapotban volt. Mindenesetre innentől rendet lehetett tenni rövid úton.
Amúgy mindenkinek ajánlom, hogy sima uninstall helyett használjon valamilyen menedzselt uninstallert. (pl. IObit, Geek, stb.) Meglepően sok szemetet találnak a programok után a sztenderd letelepítési eljárás lefutását követően.
MaCS
-
PuMbA
titán
válasz
Low Noise #41 üzenetére
Semmi. Egyéni preferencia. Nekem itthon és a céges laptopomon is 11 van körülbelül mikor megjelent, azelőtt több évig 10-et használtam.
Szerintem jobb, mint a 10, mert jóval egyszerűbb
Például a tálcán a hangerő ikonra kattintva a felugró kis buborékban egyből tudod eszközönként és alkalmazásonként állítani a hangerőt, némítani mikrofont. Vagy a Fájlkezelő tud több fület kezelni, ismeri alapból a 7z tömörítést, nem kell felrakni külön 7Zip-et vagy más tömörítőt stb. Kényelem, kényelem hátán.
-
copass
veterán
válasz
Low Noise #34 üzenetére
O&O ShutUp10++
kiganéz nekem mindent! -
PuMbA
titán
válasz
Low Noise #34 üzenetére
"jó lenne egy "Windows Gamer" ami mentes a szükségtelen dolgoktól."
Felesleges hercehurca lenne a Microsoft részéről. Kiveszed azt a 2-3 dolgot automatikus indításból, letiltod a diagnosztika gyűjtést a Gépházban és voálá, ezt bármelyik gamer félkézzel meg tudja csinálni
Még annyi, hogy Start menüben ott van pár plusz ikon, de én kitűzök mindent magamnak, amit használok és így sose látom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged