- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gismo
addikt
Nekem 1 éve van Biostar B550GTA-m, imádom, csak jókat tudok mondani.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Acélfarkas #4 üzenetére
Egen. Igazából elég lett volna csak az egyik helyett még egy PWM, és akkor a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
powerage76 #23 üzenetére
És kerül talán 2000 Ft-ba. Vagy egy PWM Y elosztóval 2 ventit elhajt a csatlakozó, úgysem erre fog atomerőmű épülni, ami nagyon indokolna többet.
-
Chp
őstag
Nekem ASRock váltotta a Biostart. Ha ez is kibír 6-7 évet, akkor boldog leszek. ...már most is az vagyok.
-
.mf
veterán
Pedig régi márka, csak kisebb, és nem tolják annyira a marketinget - cserébe a lapok olcsóbbak. Nálam is van egy tizenpáréves lap, olyan felszereltséggel és fícsörökkel, ami nagyobb márkáknál harmaddal többe vagy akár másfélszeresébe kerültek, jól működött.
Gondolom a B650-es így sem lesz olcsó... de lehet, hogy olcsóbb lesz, mint néhány nagyobb márka A620-asa.
-
GeryFlash
veterán
Ezek a biostarok mennyire hajlamsok megpukkanni? Kb ASRock szint?
-
nubreed
veterán
Áráról tudunk valamit? Nem mintha érdekelne a termék, csak összehasonlítás miatt a többi B650 alaplaphoz képest.
-
válasz
Acélfarkas #4 üzenetére
Látok alul egy rakás foglalatot, ami bár ott van, de még sincs bele forrasztva semmi.
Ilyet még nem csináltam korábban, de gondolom ezek elő vannak készítve, bármikor lehet beléjük forrasztani új csatlakozókat. Aki garanciális lappal akar ilyet otthon csinálni, annak azért lehet, hogy több a lehetősége. -
Acélfarkas
őstag
Az RGB tüskék helyett nyugodtan rakhattak volna PWM ventillátor tüskéket rá, mivel egy elég kevés. Akkor lenne igazi ez a lap. Így csak nem rossz kategória.
-
Nem olyan rossz ez, bár megmondom őszintén erről a márkáról még nem igazán hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A friss modell a lényegre koncentrál, de még egy PWM tüskesort azért elbírt volna.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest