- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uram, OSCP-vel a fizuigényed 9-essel kezdődjön minimum. Nekem ez a hirdetés vagy HR, vagy a csapat felépítője szempontjából nagyon sikítós (gondolom manager jóváhagyta a végső szövegezést).
Mellékes info: jártam úgy, hogy ennél korrektebbül körülírt pozira jelentkeztem amcsi céghez. HR még aznap felhívott, bérigényért és hogy a manager azt üzeni 'igyekszik meggyorsítani a felvételi folyamatot'. Első kör megvolt azon a héten, úgy 70 perc után sikerült "megfogniuk" értsd: nem jutott az x lépésből valami eszembe, ráadásul nem is effektíve munkával/gyakorlattal kapcsolatos volt, hanem a bent ülő TL már a nagyon sokadik teoretikus témaváltása. OK, eltelt 4 hét: semmi. Egyszercsak csörög a telefonom: most behívnának a második személyes körre, majd bocsánatot kért a HR-es és azt mondta, hogy azért kellett ennyit várni, mert én ennek a funkciónak az igazgatójával fogok leülni, és ő csak most tudott Magyarországra jönni. Így is volt, IG + hiring manager + 2 red team etikus hacker. 20 percig a 2 redteam-es random dobálták a kérdéseket, majd mondták hogy nekik ennyi elég, sőt a kezdeti amcsi flegma annyira feloldódott, hogy az egyikük azt mondta véletlenül: hosszú idő óta ezek a legjobb válaszok amiket interjún hallott, és részükről nincs is további kérdés. Utána még egy jó 50 perc volt az IG-el és managerrel, kérdések ott is kb minden területről, meg 'hogy kezelnéd'.
Majd nem vettek fel. Nem abban a csapatban, teljesen más tech területen van ott haverom. Röhögve közölte velem, hogy végül 2-3 embert vettek fel akinek 1-1,5 éves sima service desk tapasztala volt, mert a munka nagy részét belehet próbaidő alatt tanulni
ja és 250-300al kevesebbért, mint amit én kértem
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest