-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kenand #64092 üzenetére
külön generált revolut virtuális kártya a nyerő. Én alapból azzal kezdtem az alit, főleg, hogy ők váltották és most is ők váltják messze a legjobb árfolyamon a dollárt. Persze paypal mögé is be lehet tenni pl ebayhez, de önmagában is jó.
#64093: nem tudom, még nem adták postára. visszajelzek, ha folyamatba lendül az ügy és persze tesztelem a cellákat.
-
válasz
kenand #63666 üzenetére
Hova kell visszaküldeni? Ha Kínába akkor 500 g-ig 5000 Ft postai levélküldeményként.
De ha PayPal-al fizetted és még november 27-ig visszaküldöd (feladod) akkor kifizetik maximum 9300 Ft-ig, ez biztosabb mint az eladó ígérete, mert már közvetlenül a feladás után igényelheted, de 27-én megszűnik ez a kedvezményük -
k-dani
csendes tag
válasz
kenand #58352 üzenetére
"magyar posta hozza kínából"
Azt lehet előre tudni, hogy mikor hozza a magyar posta? Vagy hogy mikor nem? Amiket írtatok (standard shipping, shaver shipping) az mindig költségmentes?
Amiket én látok az általam kinézett termékeknél, ami kb. 1 hónap alatt szállít, az az AliExpress Saver Shipping és az AliExpress Standard Shipping, utóbbi kb. 1000 Ft-al drágább. -
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
kenand #57802 üzenetére
Csak hogy legyen merítés: seller shipping method LT.......NL tracking, hollandban vámolva, átcimkézve, a feladó valami magánszemély, itthon simán jött át mindenféle sarc nélkül, csak menni kellett érte a postára, mert a posta a 21. századra olyan magas szintű lett, hogy már levelet nem kézbesít.
-
Golfplusz
csendes tag
-
lacoka55
tag
válasz
kenand #57321 üzenetére
Szia
Ha megnézed összehasonlítod az árakat szerintem a Baggood sokkal drágább mint az ali többen írták már itt a fórumon azokat a szállítókat ami után valószínűleg nincs plusz költség
az Express one szállítást követheted a https://postal.ninja/en vagy ha kaptál alternatív követési számot LPXXX vagy UHxxxBE azt láthatod a https://parcelsapp.com/en oldalon is -
válasz
kenand #57314 üzenetére
Biztos hogy nem Kínából érkező küldeményként volt könyvelve, bejött Hollandiába vagy Belgiumba és onnan küldték ide, a Magyar Posta ekkor csak azt látja hogy az adott országból érkezett. Ha leírtad volna nyomkövetési számot akkor egyértelmű lenne.
Ami a Posta szerint Kínából indul azt vámolják, ha te nem fizettél semmit akkor ez nem Kínából indult a postai küldemény adatok alapján, így ez biztos nem totál kínai. Biztos hogy a postai nyomkövetési azonosító vége nem CN volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest