Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• laskr99

addikt

válasz V/ #60127 üzenetére

Márc 4: Továbbítás kézbesítésre
    Eddig ez volt:
    1 hete bementem, megkérdezni,hogy mi van vele. Azt mondta a nő, miután az azonosítót elkérte, hogy a füzetbe tudja megnézni, megnézte 4-ig visszamenőleg, ők nem kapták meg ott, ahol az értesítős levelek vannak, azt mondta, hogy nem tudja ott fent az emeleten mit csinálnak, nem jár fel.

Ma megint bementem megkérdezni, megint a fenti dolog volt, kértem egy kompetens embert ehhez, mondta menjek oda az osztályvezetőhöz.

Ő kérte az azonosítót, direkt mondtam,hogy a másik postán megkérdeztem, hogy mi lehet vele és ott mondták,hogy azt ki kellett volna már vinni(szigetszentmiklósi posta valami vezető volt)vagy értesítőt beodbni. Mondja,hogy nem könyvelt+ingyenes küldemény, de fent megnézi. Kinyomtatott valami papírt, arra ráírta a nevem és a címem, 20p múlva jött, mondta,hogy nincs fent, telefonálni próbált de a délelőttös ember nem vette fel. Mondta, hogy kéri a számom, utána kérdez két osztályon mert attól hogy levél oda is kerülhetett, majd holnap du. hív mert délutános, de mivel nem könyvelt, ezért csak emlékezet alapján tudják a postások keresni,hogy most a kezébe járt e a cucc az adott osztályon az embernek. Mondta,hogy lehet a címzés rossz, de mondtam, hogy minden csomagom kb ctrl c+v volt, mondja az is igaz, mert valahogy eljutott ide, találkozott már olyannal amin csak a név volt rajta.

Ha nem lesz meg azt mondta,hogy jegyzőkönyv meg valami kifogás lesz a panaszkönyvbe vagy ilyesmi(annyira az a rész nem maradt meg)

UH800940985BE

Új hozzászólás Aktív témák