-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
Márc 4: Továbbítás kézbesítésre
Eddig ez volt:
1 hete bementem, megkérdezni,hogy mi van vele. Azt mondta a nő, miután az azonosítót elkérte, hogy a füzetbe tudja megnézni, megnézte 4-ig visszamenőleg, ők nem kapták meg ott, ahol az értesítős levelek vannak, azt mondta, hogy nem tudja ott fent az emeleten mit csinálnak, nem jár fel.Ma megint bementem megkérdezni, megint a fenti dolog volt, kértem egy kompetens embert ehhez, mondta menjek oda az osztályvezetőhöz.
Ő kérte az azonosítót, direkt mondtam,hogy a másik postán megkérdeztem, hogy mi lehet vele és ott mondták,hogy azt ki kellett volna már vinni(szigetszentmiklósi posta valami vezető volt)vagy értesítőt beodbni. Mondja,hogy nem könyvelt+ingyenes küldemény, de fent megnézi. Kinyomtatott valami papírt, arra ráírta a nevem és a címem, 20p múlva jött, mondta,hogy nincs fent, telefonálni próbált de a délelőttös ember nem vette fel. Mondta, hogy kéri a számom, utána kérdez két osztályon mert attól hogy levél oda is kerülhetett, majd holnap du. hív mert délutános, de mivel nem könyvelt, ezért csak emlékezet alapján tudják a postások keresni,hogy most a kezébe járt e a cucc az adott osztályon az embernek. Mondta,hogy lehet a címzés rossz, de mondtam, hogy minden csomagom kb ctrl c+v volt, mondja az is igaz, mert valahogy eljutott ide, találkozott már olyannal amin csak a név volt rajta.
Ha nem lesz meg azt mondta,hogy jegyzőkönyv meg valami kifogás lesz a panaszkönyvbe vagy ilyesmi(annyira az a rész nem maradt meg)
UH800940985BE
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fractal Meshify 2 kisker garanciával
- Mac Mini M2 8GB/256GB
- ÚJ AKCIÓS RTX 3080 10Gb GDDR6 PC DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ ASUS AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13. Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/RTX 2060 6GB/2ÉV
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest