- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ACE-
addikt
Ha valaminél nincs ott a postázási mód, akkor az vajon mivel jön? Mint pl ennél: [link]
-
-
féldekás
aktív tag
Alapvetően az egyik terméknél írta, de a kosárban volt a 15 Day Delivery fül így:
[kép]
Az All és Choice fül mellett látható, illetve alul a checkout now feliratnál.
Igazából nem érdekel annyira a 15 nap, az összecsomagolásnak jobban örülnék, mivel mind Standard Shippinges. -
mzso
veterán
Elfuserált rendelést, hogy lehet gyorsan törölni?
-
mzso
veterán
A "Global" és "for Special Goods" az mostanában is postai díjjal érkezik? (Gondolom azt leszámítva, ha összecsomagolják mással)
-
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem 4 terméket.
Mindegyiket Aliexpress Standard Shippinggel és így is adták fel az összeset, illetve kiválasztottam a 15 napos kézbesítési időt is, amikor leadtam a rendelést egyben.Most úgy látom, hogy 2-t összecsomagoltak belőle, van esély arra, hogy később még a másik 2 csomagot is hozzárakják?
-
KRoli92
tag
Sziasztok! Az miért lehet, hogy a 17track alkalmazásban azt írja az összes csomagomnál, hogy frissítésre vár a fuvarozótól? Eddig a legutolsó bejegyzés mindnél az volt, hogy megérkezett az indulási közlekedési csomóponthoz. Többi nyomkövető oldal írja.
-
válasz
aldebaran #65732 üzenetére
Esetleg nem EU-s azonosító és majd ha itt átveszik akkor látsz mozgást. A 15 nap a feladástól és esetleg munkanap, a On-time guarantee sem jelent semmi értelmes dolgot.De a Received by logistics company után az eladónak nem sok köze van ahhoz hogy mikor teljesül még ha az AliExpress adja ezt a 15 days delivery promóciót.
-
aldebaran
addikt
Eszméletlen, amit mostanában művelnek az aliexpress-es eladók. Régen megrendeltem, küldték, úton volt, majd jött.
Most:
Egyik megrendelésem simán cancel-ezték mindenféle indok nélkül...
Jelenlegi rendeléseim:
Order date: Feb 24
Received by logistics company: 2023-03-04
Out for delivery ;; Arrived at departure transport hub: 2023-03-05És azóta meg se mozdultak... Elvileg 15 days delivery ; On-time guarantee van rajta...
-
válasz
laleeee #65730 üzenetére
Nincs számlaszámod a Revolut-nál? Van egy litván nemzetközi bankszámlaszámod.
Revolut bankszámlaszám
Ha elvégezted a teljes regisztrációt, akkor egyszerűen tudsz létrehozni különböző deviza egyenlegeket és ezekhez mind kapni fogsz bankszámlaszámot, amelyre tudsz utalást fogadni.
A legtöbb deviza egyenleghez nem fogsz kapni helyi bankszámlaadatokat, hanem nemzetközi, litván bankszámlaadatot fogsz látni. De van olyan deviza, mint az angol font, amelynél helyi és nemzetközi bankszámla adat is elérhető.Több deviza esetén is ugyanaz a bankszámlaszám
Az megfigyelhető a Revolut fiókodban, hogy több deviza esetén is ugyanazt a litván (LT-vel kezdődő) bankszámlaszámot látod, például ha forintot, eurót vagy dollár egyenlegedet nézed.
Ez teljesen rendben van, mert ha a számlaszámodra eurót utal valaki, akkor a Revolut rendszere automatikusan az euró egyenlegedre fogja feltölteni az összeget, ha forintot utalnak, akkor meg a forint deviza egyenlegedet fogja feltölteni.Revolut euró számla
Euró deviza számla ugyanúgy ingyen létrehozható és nincs díja. Itt is litván nemzetközi bankszámlaszámot fogsz kapni, ahova sok euró devizát használó országból ingyen be lehet utalni, de persze a küldő banktól függ.
Helyi eurós bankszámlaszámot nem fogsz tudni szerezni. Ha például Németországban élsz, ott is a Revolut fiókodhoz ugyanúgy litván eurós bankszámlaszámot fogsz kapni.Revolut dollár számla
A dollár deviza számla is gyorsan létrehozható. Lokális USA dollár számlaszámot nem fogsz kapni, a litván nemzetközi számlaszám lesz itt is elérhető.Az hogy itt a Revolut a kártyát egyenleghez kötve emlegeti fizetéskor a deviza levonást, váltást az nem változtat azon, hogy a kártya az alap angol vagy litván bankszámlához kapcsolódik.
-
válasz
laleeee #65727 üzenetére
Hivatalosan a bankkártyák bankszámlához tartoznak, így tudják a pénzt elutalni a kereskedőnek, a bankja az utalással fogadott pénzt szintén utalással küldi vissza ami arra a bankszámlára kerül ami a bankkártyának a fedezetet nyújtotta. A Revolutnál is így van, még ha nem is úgy tűnik, bár Revolut számlára is lehet utalni, azért nem egészen igaz hogy nem fogadna pénzt.
AliExpressen keresztül történt a fizetés, a visszaküldés, tudni fogják hogy hova menjen a pénz a fentiek szerint. -
laleeee
őstag
Visszaküldtem egy terméket Kínába és most láttam hogy Revolut kártyával fizettem. Az lenne a kérdésem hogy a refund érkezhet majd ugyanerre a Revolut kártyámra ??
úgy tudom hogy a revolut számlára nem lehet fogadni pénzt
-
Hitman
aktív tag
Köszi SunMount3r és V/ !
Megnyugtattatok, még ellenőrzőm a cserélendő darabot, aztán meg is rendelem.
-
Sziasztok! Csak én nem tudok 15 napos szállításra szűrni vagy más sem? Mintha kevesebb termék lenne, amire vállalják a 15 napot, 2 hete szinte csak olyanokat találtam.
-
válasz
Hitman #65722 üzenetére
Az Összefoglaló több tekintetben segít.
7. Az AliExpress-en megvásárolt termékek vámkezelési szabályai
Az hogy esetleg elkerüld a Posta 399 Ft-os kezeklési díját azarra meg a 2. Vásárlás folyamata az AliExpressen, EU raktáras keresés és a szállítási módokLényeg az hogy nem szívózik senki, 150 €-ig (180,98 USD) nincs vám, ezzel a szállítással From China to Hungary via AliExpress Standard Shipping nem a Magyar Posta kézbesíti és így nincs kezelési díj fizetés
-
Hitman
aktív tag
Sziasztok!
Már elég régen vásároltam Aliexpressen, most úgy esett, hogy amit keresek (2 ütemű motorhoz karbi) itt elérhető jellemzően. (szerk.: szállítással 59 USD)
A kérdésem az volna, hogy a vételáron felül vámra számíthatok -e. Sajnos EU raktár nincs, az árban elvileg az ÁFA benne van...
Mennyire szívózik a Posta mostanában. Érdemes belevágni, vagy inkább nézzek más forrás után. -
Jar
tag
Fontos, hogy George-ból indítsátok a vásárlást és lépjetek be az Ali web áruházba, akkor ismeri el az Erste. Volt olyan, hogy belépéskor az appba vitt (nem asztali gépen), akkor is érvényes lett a visszatérítés (3 x 1,99 US$ kacatok).
-
Jar
tag
Mostani rendelésemnél 1,01 US$ érme jóváírást kaptam. Ehhez 55-öt kellett költenem. 1,8%, ez motivációnak is kevés. Majd a George MoneyBack 2,20 US$ "megdobja" (irónikus bejegyzés). "Aki a kicsit nem becsüli, . . . "
-
-
Jar
tag
Ezek szerint amit idén gyűjtöttem (de nem gyűjtöttem !), az nem tűnik el idén március 31 - én ?
-
Jar
tag
The coins have the expiration date just like any other bonuses. AliExpress uses the following system: you can save bonuses during the calendar year (from January 1 to December 31) and use them before March 31 of the next year. Then they disappear.
-
Jar
tag
Mikor fogják törölni (dátumra) a coinokat ?
-
Március 11-e este hat óra és március 12-e este hat óra között – országos informatikai adatközponti karbantartás miatt – nem fog üzemelni a posta.hu online felülete – közölte a Magyar Posta csütörtökön. Kiemelték, hogy ebben az időszakban egyes szolgáltatások (pl. vámügyintézés, a csekkautomata szolgáltatás, valamint a csomagautomaták egyes funkciói) nem lesznek elérhetőek.
A Magyar Posta a közleményben azt írta, hogy a karbantartás miatt az online fizetési lehetőséget meghosszabbított fizetési határidővel fogják biztosítani. Hozzátették, hogy a csomagautomatákból ebben az időszakban is ki lehet majd venni a csomagokat. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest