- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
válasz
vittorio7 #1249 üzenetére
Most is kérte az eladó, hogy zárjam le a vitát. "Please close the case. Thank you very much"
Többször leírták, a három nap alatt, hogy küldenek egy új cuccot. Mi arra a garancia, hogy megkapom az új, hibátlan terméket, ha törlöm a vitát? Hogy tudom elmenteni amit írtak?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Rendeltem nemrég az aliexpress.com-ról. Kaptam egy hibás cuccot, nyitottam egy vitát/reklamáltam. Most még folyamatban van: "Dispute in Progress"
Az eladó megígérte, hogy küldenek helyette egy újat. Erre mit kell lépnem? Mert egy nap múlva le kell zárni a "vitát"? Törölnöm kell? Nyomjak rá a: "Cancel Dispute"-re?
-
törölt tag
Mennyi idő míg reagál az Ali a Claimra? Már jó ideje semmi hír.
-
WOT-H-A-C
veterán
Persze.. egyesével vagy ahogy akarod kifizeted minden kifizetett termék külön csomag lesz...ha ugyan az az eladó akkor írj neki hogy csomagolja külön!! Bár nekem simán jönnek a 40-50$ os csomagjaim viszont ha telefon/tabletrol van szó akkor majdnem mind1 hogyan csomagoltatod....
-
Alis
csendes tag
Sziasztok alin találtam egy ilyen tablettot, 10 ezer körül adják még 15 órán keresztül, hátha valakit érdekel.
-
Adéla
újonc
Sziasztok! Még nem rendeltem az Aliexpress-ről, de szeretnék. Ha a rendelésem úgy adom le, hogy pl. kétszerre, vagy többszörre adom le a rendelést, hogy ne haladja meg a 22 eurot. Lehet? Ugyanarra a címre, névre? Vagy felesleges mert figyelik? Köszi, ha vki válaszol.
-
blueMerle
veterán
válasz
Earl_Muttley #1237 üzenetére
Igen, pl. ez is PosMalaysia. Súlyos problémák vannak a Maláj postával, nem véletlenül nem szerepel mégcsak opcióként sem az Alin. Ha valami csoda folytán meg is érkezne a csomag akkor is MINIMUM 3-4 hónap mivel HA nem fordították vissza a helybéli hatóságok akkor is HAJÓN érkezik, nem repülőn.
-
daja28
csendes tag
Én ebayen nem szoktam utána pozitív jelzést adni ... Úgy hagyom ahogy van . De volt már hogy adtam negatív után egy pozitív jelzést neki .
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy laptop töltőt, de sajnos hibásat kaptam. Természetesen azonnal kértem a teljes kártérítést. Szerencsémre az eladó teljes mértékben korrekt volt és először felajánlotta azt, hogy küld egy másik töltőt, de ezt elutasítottam, mivel nem akartam még egy hónapot várni, mire megjön. Másnap válaszolt is, hogy rendben, visszafizeti a teljes vételárat, csak adjak pozitív értékelést. Természetesen ezt szívesen elfogadom. Most mi a teendő? Megírom neki, hogy oké és ő majd ő zárja a dispute-ot? A másik kérdésem az lenne, hogy ti ilyenkor milyen visszajelzést szoktatok írni, mármint mit fogalmaztok meg? -
daja28
csendes tag
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de le a kalappal a China posta előtt !!!
2 termékem is 8 nap alatt ért be Magyarországra . Elég gyorsak voltak remélem a többi is így jön majd . Viszont rendeltem ' Nike ' cipőt is simán átjött a vámon , pedig nem kicsi a doboza
-
blueMerle
veterán
Jótanács: ha egy eladó a kiválaszott China Post, Singapore Post, Sweden Post helyett PosMalaysia-val küldi a csomagot (pl. két akksinál szoktak erre hivatkozni) AZONNAL DISPUTET nyitni és FULL REFUND-ot kérni, ugyanis a PosMalay csomagok 90 százaléka egyáltalán nem érkezik meg, rendszerint mindet visszafordítják az ottani hatóságok.
-
mateus
senior tag
Nyitottam egy vitát, full refundot kértem, mert el van méretezve a cipő, meg a címke is egyikben ilyen,másikban olyan. Az eladó felajánlott egy kb 10%-os visszatérítést, amit persze nem fogok elfogadni.
Ilyenkor melyikre érdemes menni? Modify, vagy egyből Escalade? -
Earl_Muttley
őstag
válasz
Earl_Muttley #1229 üzenetére
megindítottam a claimet, reméljük eredménye lesz...
-
WOT-H-A-C
veterán
-
dzsidzsas
tag
Valaki tudja mennyi idő után lehet a Tracking Numbert látni a postai szállítmányok között? Három megrendelésemből kettő látszik, a harmadikra azt írja: nem található. Úgy 3 napja kaptam meg a Tracking Numbert.
-
Earl_Muttley
őstag
-
blueMerle
veterán
válasz
Earl_Muttley #1227 üzenetére
Amennyiben nem Confirm-oltad a rendelést nyiss egy vitát /Open Dispute/ ahol kérj Full Refundot. Jó lenne egy videót készítened képek helyett ahogy az eszköz bedugva nem működik, és ezt feltölteni a vita oldalán.
Ha már Confirm-oltad nincs sok esély arra, hogy viszontlásd a pénzed. Legfeljebb írhatsz az eladónak és reménykedhetsz a jóindulatában, de legfeljebb egy pár dolláros kupont kapsz.
-
Earl_Muttley
őstag
No, akkor most én is problémázok egy kicsit.
Megjött ma egy külső HDD ház. Igenám, csak a táp 2 óra használat után egy nagy durranással az élők sorából távozott. Ilyenkor lehet valamit tenni?
-
Nincsi
újonc
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy rendeltem az Aliról és lejárt a szállítási idő és automatikusan készre, beérkezettre tette a terméket a rendszer.Ilyenkor mit tudok csinálni?Írtam az eladónak egy levelet, de visszakapom így a pénzt?Köszi előre is!
-
BITBOYS
addikt
válasz
WOT-H-A-C #1223 üzenetére
Szia,
Valamelyik nap szívesen megírom, most rohanok nyaralni
A felületet nagyban szerkesztik, szóval kezd Aliexpress kinézete lenni az oldalnak. Az eladók roppant kedvesek, segítőkészek és azonnal válaszoltak a kérdéseimre (hétvégén is), sőt a nap bármely időszakában.A többit ha hazaértem..
-
BITBOYS
addikt
Alibabát nem teszitek bele a címbe?
Megvolt az első nagykeres vásárlásom (Alibaba) és kizárólag csakis pozitívan tudok vélekedni az ügymenetről.
Egy dolog lehet amit kerülni kell, az az Alitalia-s csomagküldés. Iszonyat drága és plusz költségeid lesznek itthon ha Ők hozzák a rendelésed. Vámot magadnak kell intézned, volt mit rohangálnom a reptéren -
törölt tag
Sziasztok!
Rendeltem 3 telefont, totálisan mást küldtek. Claimá escaláltam a disputét, mikor várható döntés?
-
szili.tamas1
senior tag
Sracok arrol hogy tudok videot csinalni hogy nem mukodik a hdmi kabel?
-
Martina26
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #1216 üzenetére
A swiss post oldalán követem.Az a fura,hogy ugyan az az időpont mind a három bejegyzésnél.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Earl_Muttley #1215 üzenetére
Mostanába az ilyen "apróságok" úgy érkeznek meg hogy "célországb megérkezett" státusz után 3-5 munkanap és csenget a postás gyakorlatilag a következő a "regisztrálva xy postan"
-
Earl_Muttley
őstag
Vamkezeles mostanaban mennyi ideig tart? (7 dollaros csomag, csak pont szukseg van ra mostanaban
)
-
Martina26
csendes tag
Megmondanátok ez mit jelent?
07.07.2014 18:00
Departure from border point of origin country
Arrival at border point of origin country
Mailed -
kompany
csendes tag
okés, egyébként ha érkezett 1 csomag akkor hogy lehet alin leokézni hogy megérkezett?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Papesz1990 #1202 üzenetére
Két módja van hogy a kolega elkerülje az ithoni áfa fizetést...
1. valamilyen EU-s web shopból rendel, de ezeknél általában az árak drágábbak mint a kínai és sokhelyen a szállítás is drágább...
2 valamelyik csoportos rendelés....
Viszont azt is tudni kell hogy az áfát természetessen mind2 esetben kifizeti a kolega csak az adott országra érvényesset!!
-
Papesz1990
csendes tag
válasz
kompany #1198 üzenetére
Ha az az elsődleges szempontod, hogy elkerüld a tréfa befizetését, és azért vagy itt, hogy erről többet megtudj, hogy hogyan lehetne ez lehetséges, akkor rossz helyen jársz
. Nagyon-nagyon ritka már az, hogy átcsúszik valami is a vámon, pláne ha nagyobb értékű a dolog. Ha azt gondolod, hogy kifundáltál valami okosat, amivel tuti átcsúszik, azt a NAV-osok 1000 éve ismerik, ők se hülyék
.
Ha bizonyos érték feletti dolgot rendelsz (lásd táblázat), mindig kalkuláld bele az ÁFA árat is !
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Windows 11
- Yettel topik
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Honda topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest