Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Eversmann
üzenetére
Én már megvárom a stoppos változatot, úgyis most pihizik a game, majd a rémálom szintet magyarul tolom

Egyébként van egy mókás öcsívment, ha jól értelmezem "vidd végig az egész kampányt halálozás nélkül"... Erre akkor jöttem rá amikor megcsináltam a "haladj át a reaktor karbantartó részlegen megdöglés nélkül"... van egy másik is az simán vállalható "térj vissza a 1702-es kóddal megdöglés nélkül". Ami érdekes hogy több teljesítmény nincs felsorolva alapból, csak ha a sajátomat összevetem a globális statisztikával akkor jelennek meg. Egy Nostromo log kellene a " gyűjtsd össze az összes Nostromo felvételt"... mindet felfedeztem már a három végigjátszás alatt, csak az a probléma hogy sztem egy kampány alatt kellene mind, no meg egyet elfelejtettem, mert gázosított a terep és amikor megvolt a gázmaszk egyszerűen kimaradt, pedig egy egészen pici kanyar kellett volna csak, na majd legközelebb
Aztán van a "gyűjts össze 50db ID-t" 3db soha nem volt még felfedve, és elképzelésem sincs hol lehetnek, mert már mindent kinyitottam/feltörtem/átvágtam meg minden kis szarba benéztem vagy 3× hardon is de semmi 
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK!
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Újszerű HP EliteBook 640 G11 2028.12.Hó-ig Garis Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD 9nap üzemidővel!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest