Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen monitort vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az első általad leírt módon mentem vissza, de az az érdekes, hogy abban a falban futó L alakú aknában, ami visszavezet az emberektől a lifthez, nincs semmilyen felfele vezető cső, amin le tudna jönni az alien, csak a semmiből elém ugrott.
Utána második nekifutásra amikor átmásztam a padló alatt és kijöttem volna az L alakú cső előtt még a padló alatti aknából, szintén elkapott, de azzal az animációval, amikor felránt a csőbe, ha csorog a nyála és alá mész. Ennél is valahogy odateleportált.
Egyébként szokott néha érdekes dolgokat csinálni mind az alien, mind Amanda. Pl: afölött a lift fölött, ahol megtaláljuk a hekkelő berendezést, van egy kis akna ami átvezet egy másik szobába. A minap mikor mentem vissza a szobából, Amanda egyszer csak felsikolt, mintha elkapta volna a banánfejű, pedig a közelben nem volt. Vicces szitu volt.
A másik kedvenc, mikor a szekrény előtt szaglászik, visszatartom a lélegzetet, elmegy az alien, aztán mikor levegőt veszek, hirtelen odateleportál és kitép.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként szokott néha érdekes dolgokat csinálni mind az alien, mind Amanda. Pl: afölött a lift fölött, ahol megtaláljuk a hekkelő berendezést, van egy kis akna ami átvezet egy másik szobába. A minap mikor mentem vissza a szobából, Amanda egyszer csak felsikolt, mintha elkapta volna a banánfejű, pedig a közelben nem volt. Vicces szitu volt.