Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen monitort vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Vannak még cifrábbak:
"Hozd vissza a 1702-es kódot megdöglés nélkül" - ez rejtett, de elvileg van
"Vidd végig az egész játékot megdöglés nélkül" - ez is rejtett de van
Kedvencem a "Ne ölj meg egy embert se egész végig" nem rejtett és sztem egész könnyű, vagy "Vidd végig nehezebb fokozaton" ami a hard szint de sztem ez is könnyű![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A "Szerezd meg mind a 10 Nostromo logot" vállalható, de a "Gyűjtsd össze mind az 50 ID-t" már cinkes lesz. 3szori végigjátszásra se lett meg és mindig 3db hiányzik, pedig centiről centire bejártam mindent vagy 3x és még a dög második fogsora mögött is néztem ott se volt
Valószínű hogy az egyik az utolsó még hiányzó Nostromo lognál lesz de még kettő akkor is hiányzik... valószínű hogy a reaktor alatt lesznek, mert ott lehetőségekhez mérten mindig szuperszonikus sebességgel haladtam... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)