Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Egy jó GPU 110fokon fagy
Egy jó vezérlőszoftver pedig kidob a játékból, amikor eléri az általad megadott kritikus szintet. Nekem fos a szoftver mert nem dob ki, így ki kellett kísérletezni azt a fordulatszámot amivel max 70-75fokot ér el a GPU, és ez 50% ventilátort eredményez. Teljes automatán lehet többet adna neki, ezért szeretem befixálni.A régi egyszerűbb puritánabb szoftver akit meg senki nem javasolt már az rendben kidobott mindig 70foknál után állításra, de nembaj haladtam a korral

Egyéb esetben érdemes lehet más módon is megmérni a VGA/CPU hőmérsékletét, mert ritka de lehetséges eset amikor a dióda mér fosul. Ha alámér akkor hiába látsz 60fokot, ha a valóságban már 110fok van. Nekem túlmér vagy nem jól mér, vagy a szoftver olvassa ki szarul, mert közvetlen a hővezető csőre ragasztott szenzor a legbrutálisabb terhelésnél sem éri el 60fokot... ilyenkor a GPU 75fokos úgy hogy az elején felugrik akár 85fokra, pedig már üresben megadom neki a szükséges fordulatszámot, tehát nincs olyan hogy leterhelődött a kártya és később veszi fel a fordulatszámot a ventilátor...
Új hozzászólás Aktív témák

- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egy jó vezérlőszoftver pedig kidob a játékból, amikor eléri az általad megadott kritikus szintet. Nekem fos a szoftver mert nem dob ki, így ki kellett kísérletezni azt a fordulatszámot amivel max 70-75fokot ér el a GPU, és ez 50% ventilátort eredményez. Teljes automatán lehet többet adna neki, ezért szeretem befixálni.