Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- TV antenna és jelerősítés
- Amazon Fire TV stick/box
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
patya276
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Ha én még valamikor februárban a telefonomat úgy rootoltam, hogy előbb raktam rá a rom-ot (a bagyusz féle cm.11-est ami pont aznap "jött ki") és mindent végigcsináltam a leírtak sorjában (cwm recovery-vel kellett csinálnom mert valamiért az én telóm nem óhajtotta kezelni az egyszerűbb módszert) DE! elkövettem egy hibát.
előbb tettem fel a CM-et mint ugye rom-ot és aztán a root-olós rom-ot.... most szeretném újra a régi állapotába visszaállítani a telefonomat és unrootolni is szeretném (alapból 4.0.4-es android volt rajta). Viszont tanácstalan vagyok, hogy mit hogyan csináljak.
Gondolom, hogy már fel lett téve ez vagy hasonló kérdés itt de mivel én másodszor írok ide és nem is követem a fórumot ezért nincs kedvem az összes hozzászólást elolvasni mivel rengeteg van. És hát magamtól elég analfabéta vagyok ehhez szóval tudom, hogy eleve felelőtlenség volt ez az egész root-olósdi... Bocsánat mégegyszer ha volt már és remélem valaki tudna nekem adni pontos utasításokat. Előre is köszi!
ui.: azt sem bánom ha a 2.3.6-os android kerül rá vissza. A lényeg, hogy a lehető legeredetibb állapotába hozzam a telefont és (nem tudom hogy egyáltalán lehetséges-e így root után) esetleg a gari visszanyerése is jó lenne. (Tényleg gőzöm sincs hogy ez megoldható-e egyáltalán. Nagyon nem értek ehhez.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest