Aktív témák
-
guest
veterán
Igen igen. Olvastam. De én nem akarom túlhúzni, és nem csak az ABIT és az ASUS jöhet szóba. Nekem pl. szimpatikus az EPOX és a SHUTTLE is. De pl. az EPOXról nem találtam tesztet. Egy másik teszt szerint a SHUTTLE és az ASUS között az elrendezésben van különbség (a SHUTLLEt emiatt lepontozták az ASUShoz képest), de fénykép alapján a két lap közel azonos elrendezésűnek látszik. Egy 1.3-as Celeron processzor menne bele, és elsősorban fejlesztésre kellene. Valódi összehasonlítás volna jó. Megbízhatóság, stabilitás, eszközkezelés, stb.. Szép dolog, hogy egy lap mennyire húzható és ebben mennyire támogatja a BIOS, de ez nekem nem szempont. Azt is tudom, hogy az ASUS jól csengő név, de mégiscsak szeretnék valamivel pontosabb, kézzel foghatóbb információk mentén dönteni.
Köszi a türelmet és a segítséget.
Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Hálózati / IP kamera
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest