Aktív témák
-
guest
veterán
Igen igen. Olvastam. De én nem akarom túlhúzni, és nem csak az ABIT és az ASUS jöhet szóba. Nekem pl. szimpatikus az EPOX és a SHUTTLE is. De pl. az EPOXról nem találtam tesztet. Egy másik teszt szerint a SHUTTLE és az ASUS között az elrendezésben van különbség (a SHUTLLEt emiatt lepontozták az ASUShoz képest), de fénykép alapján a két lap közel azonos elrendezésűnek látszik. Egy 1.3-as Celeron processzor menne bele, és elsősorban fejlesztésre kellene. Valódi összehasonlítás volna jó. Megbízhatóság, stabilitás, eszközkezelés, stb.. Szép dolog, hogy egy lap mennyire húzható és ebben mennyire támogatja a BIOS, de ez nekem nem szempont. Azt is tudom, hogy az ASUS jól csengő név, de mégiscsak szeretnék valamivel pontosabb, kézzel foghatóbb információk mentén dönteni.
Köszi a türelmet és a segítséget. -
guest
veterán
Esetleg vmi indoklás?
-
guest
veterán
Szerintetek melyiket válasszam?
ASUS TUSL2-C
SHUTTLE AE23
EPOX 3PTA
ABIT ST6
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest