Aktív témák
-
Tacabro
újonc
Nem tiltottam le,próbáltam már azt is hogy,átálitottam a biosban h alaplapi legyen a vga meg h pci legyen az elsóődleges,meg azt is hogy automatikus
-
Tacabro
újonc
Sziasztok,segitséget szeretnék kérni,ugyanis 1 hónapja bedöglött a videókártyám.Az egész ugy kezdödött h játék közben megállt a kép és végül teljesen elszált a kártya!Ezekután beleraktam tesóm kártyáját a biztonság kedvéért hogy az alaplapnak nem lett-e baja,és szerencsére tökéletesen müködött minden ,nemvolt semmi probléma igy hát rákötöttem az alaplapi vga kimenetre hogy legalább internetezni tudjak! Késöbb kb 3-4 hét mulva megjött az uj videókártyám és nem ad képet vele a számitógép,kipróbáltam tesóm kártyájával amivel már próbáltam rögtön a hiba után és szintén nem adott képet
Lehetséges lenne hogy elszállt az alaplapon a vga port? Tanácstalan vagyok mi lehet a probéma! Ittvannak a gép tulajdonságai:
- Intel core i3 540
- 4gb ram
- gigabyte H55M-S2V (socket 1156
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- MSI notebookok
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Shure Podcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Lehetséges lenne hogy elszállt az alaplapon a vga port? Tanácstalan vagyok mi lehet a probéma! Ittvannak a gép tulajdonságai: