Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- RAM topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tacabro
újonc
Sziasztok,segitséget szeretnék kérni,ugyanis 1 hónapja bedöglött a videókártyám.Az egész ugy kezdödött h játék közben megállt a kép és végül teljesen elszált a kártya!Ezekután beleraktam tesóm kártyáját a biztonság kedvéért hogy az alaplapnak nem lett-e baja,és szerencsére tökéletesen müködött minden ,nemvolt semmi probléma igy hát rákötöttem az alaplapi vga kimenetre hogy legalább internetezni tudjak! Késöbb kb 3-4 hét mulva megjött az uj videókártyám és nem ad képet vele a számitógép,kipróbáltam tesóm kártyájával amivel már próbáltam rögtön a hiba után és szintén nem adott képet
Lehetséges lenne hogy elszállt az alaplapon a vga port? Tanácstalan vagyok mi lehet a probéma! Ittvannak a gép tulajdonságai:
- Intel core i3 540
- 4gb ram
- gigabyte H55M-S2V (socket 1156
Aktív témák
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest