- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Asztrofotózás
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aalvin.e
csendes tag
sziasztok,
remélem jó helyre írok...segítségeteket szeretném kérni
a probléma a következő lenne:nem tudom hogy az alaplapom vagy mi hibás mert pl ha töltök le valamit mondjuk egy programot azt is néha hibásan szedi le nem lehet telepíteni hiányosnak írja telepítésnél, ha torrentről töltök ott is nagyon sok hash hibával tölt le mindent így van amit 4-5x kell újra töltenem hogy teljes legyen, de nem csak letöltéssel van problémám ha másolok gépen belül dolgokat azokat ugyan úgy hibásan másolja át (telepítésnél hibát ír hogy hiányzik ez vagy az)
Kábelek winchesterek rendben vannak az biztos, a winyókat ellenőriztem a gyártók hibakeresőivel meg most is azok a winyók mennek csak a régi gépemben...és semmi hiba másolásnál és letöltésnél sem (0 hash hibával)...
A ramot is ellenőriztem memtest-el, szerintem a lappal lesz a probléma de kikérném a ti tanácsotokat is hogy szerintetek mi lehet.
előre is köszönöm a segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Sorozatok
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Asztrofotózás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 12 GB-os RTX 4070 SUPER - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest