Hirdetés
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
hát sajnos az rövidke, tényleg olyan 5 óra alatt kitolható (én kb 10-et csináltam mert minden kő alá benéztem
) de ha jól emlékszem a játékra amúgy is jellemző volt az epizodikus történet mesélés. ez is pont ilyen. asszem nem árulok el nagy titkot ha elmondom, itt nem egészen egy regénynek a főhősét alakítja Wake hanem egy az alapjátékból már ismert TV sorozat, a Night Springs (kb Alkonyzóna) egy epizódjának (amihez neki köze van ugyebár) a főhősét alakítja: az előző történet vége után kb 2 évvel Cauldron Lake mélyéről felbugyogva kerül ide és fő ellenlábasa Mr. Scratch orra alá akar borsot törni. többet nagyon nem érdemes elárulni, egyrészt relatíve rövid játékmenet és az újfent előbukkanó story-kiegészítők, pl. rádió műsorok (van 1-2 nagyon LOL rész benne + meglepő dolgok amihez nem árt ismerni az alapjáték történéseit
), TV (szerintem fenomenális
), kézirat gyűjtemény ( vannak benne vissza utalások is úgyhogy mindenképp érdemes összeguberálni őket, szerencsére nagy segítség h a kis-radaron már messzebbről is látszik és nincsenek túlzottan eldugva) nagyon jól fel fogja vázolni a pontos* szituációt 
összegezve: atmoszférájában másabb, talán nem olyan sötét-horrorisztikus, inkább thrilleres, de mindenképpen hangulatos - szórakoztató és jó!* - értem ezalatt hogy megint nem fogjuk tudni biztosra hogy mi volt előbb: a nyúl vagy valójában nincs is kanál

Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Starlink
- További aktív témák...
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD,,Win.11
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD?,jó akku,szép áll.
- Asus Phoenix NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de ha jól emlékszem a játékra amúgy is jellemző volt az epizodikus történet mesélés. ez is pont ilyen. asszem nem árulok el nagy titkot ha elmondom, itt nem egészen egy regénynek a főhősét alakítja Wake hanem egy az alapjátékból már ismert TV sorozat, a Night Springs (kb Alkonyzóna) egy epizódjának (amihez neki köze van ugyebár) a főhősét alakítja: az előző történet vége után kb 2 évvel Cauldron Lake mélyéről felbugyogva kerül ide és fő ellenlábasa Mr. Scratch orra alá akar borsot törni. többet nagyon nem érdemes elárulni, egyrészt relatíve rövid játékmenet és az újfent előbukkanó story-kiegészítők, pl. rádió műsorok (van 1-2 nagyon LOL rész benne + meglepő dolgok amihez nem árt ismerni az alapjáték történéseit
), TV (szerintem fenomenális