Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- VR topik
- E-book olvasók
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
hát sajnos az rövidke, tényleg olyan 5 óra alatt kitolható (én kb 10-et csináltam mert minden kő alá benéztem
) de ha jól emlékszem a játékra amúgy is jellemző volt az epizodikus történet mesélés. ez is pont ilyen. asszem nem árulok el nagy titkot ha elmondom, itt nem egészen egy regénynek a főhősét alakítja Wake hanem egy az alapjátékból már ismert TV sorozat, a Night Springs (kb Alkonyzóna) egy epizódjának (amihez neki köze van ugyebár) a főhősét alakítja: az előző történet vége után kb 2 évvel Cauldron Lake mélyéről felbugyogva kerül ide és fő ellenlábasa Mr. Scratch orra alá akar borsot törni. többet nagyon nem érdemes elárulni, egyrészt relatíve rövid játékmenet és az újfent előbukkanó story-kiegészítők, pl. rádió műsorok (van 1-2 nagyon LOL rész benne + meglepő dolgok amihez nem árt ismerni az alapjáték történéseit
), TV (szerintem fenomenális
), kézirat gyűjtemény ( vannak benne vissza utalások is úgyhogy mindenképp érdemes összeguberálni őket, szerencsére nagy segítség h a kis-radaron már messzebbről is látszik és nincsenek túlzottan eldugva) nagyon jól fel fogja vázolni a pontos* szituációt 
összegezve: atmoszférájában másabb, talán nem olyan sötét-horrorisztikus, inkább thrilleres, de mindenképpen hangulatos - szórakoztató és jó!* - értem ezalatt hogy megint nem fogjuk tudni biztosra hogy mi volt előbb: a nyúl vagy valójában nincs is kanál

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung 870EVO 1TB 2.5"
- HP Probook 445R G6,14",FHD,AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M2 16B RAM 256GB Magyar billentyű garancia 2026.11.14
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de ha jól emlékszem a játékra amúgy is jellemző volt az epizodikus történet mesélés. ez is pont ilyen. asszem nem árulok el nagy titkot ha elmondom, itt nem egészen egy regénynek a főhősét alakítja Wake hanem egy az alapjátékból már ismert TV sorozat, a Night Springs (kb Alkonyzóna) egy epizódjának (amihez neki köze van ugyebár) a főhősét alakítja: az előző történet vége után kb 2 évvel Cauldron Lake mélyéről felbugyogva kerül ide és fő ellenlábasa Mr. Scratch orra alá akar borsot törni. többet nagyon nem érdemes elárulni, egyrészt relatíve rövid játékmenet és az újfent előbukkanó story-kiegészítők, pl. rádió műsorok (van 1-2 nagyon LOL rész benne + meglepő dolgok amihez nem árt ismerni az alapjáték történéseit
), TV (szerintem fenomenális